Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošač

Proljetno čišćenje uz jeftine usisavače, roštilji sniženi 20 posto

šoping
Anto Magzan/Pixsell
26.04.2011.
u 09:00

Ako su uskrsni praznici ostavili trag na vašoj liniji, dobra je vijest da i većina studija za vježbanje nudi popuste

Ako ste od onih koji odgađaju proljetno čišćenje do daljega, možda vas akcija Phillipsovih usisavača koja traje do 1. svibnja natjera da promijenite mišljenje. Naime, svi su usisavači u Merkurovim trgovinama sniženi 30 posto. Ako pak praznik rada namjeravate provesti u prirodi, recimo roštiljajući s društvom, razveselit će vas podatak da su prijenosni roštilji u Konzumovim prodavaonicama sniženi dvadeset posto. Na popustu su i drveni ugljen te meso i povrće. 

Ako su uskrsni praznici ostavili trag na vašoj liniji, dobra je vijest da većina studija za vježbanje nudi popuste. 

Primjerice, Army Fitness u zagrebačkim Gajnicama nudi 20 posto popusta na mjesečnu članarinu, dok su sprave za vježbanje kod kuće, na specijaliziranim portalima, recimo na portalu Akcije-popusti.com, snižene i do 50 posto. Namjeravate li razveseliti mališane novim biciklom, u svim trgovinama One2play mogu se na sniženju naći bicikli već za 199 kuna. 

Tragate li za namještajem, u Magminim trgovinama čekaju vas popusti do 40 posto. Ako se pak spremate za uređenje vrta, u Emmezeti na akciji nude vrtni namještaj, suncobrane i alat za uređenje okućnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije