Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjesto za savršen odmor

Proljetni makeover spavaće sobe u 4 koraka

Dormeo
13.05.2016.
u 08:00

Znate li koja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu? Spavaća soba! Gotovo trećinu života provodimo spavajući i zato je važno da ova prostorija – osim što odgovara vašem ukusu – pruža i miran, ugodan i kvalitetan san.

Upravo zato nije svejedno kako će vaša spavaća soba izgledati. Dobro odabrane boje, materijali, dizajn namještaja – sve to doprinosi načinu na koji ćete se opuštati u svojoj „privatnoj wellness oazi“.  Ako i vaša spavaća soba žudi za makeoverom, pročitajte naše savjete uz koje ćete brzo i jednostavno od ovog prostora napraviti mjesto za savršen odmor.

  1. Obojite zidove!  Nova boja osvježit će sobu, a poznato je i kako boje utječu na naše raspoloženje. Tako već promjenom glavne boje možete utjecati na kvalitetu sna, dati prostoriji više svjetla i složiti zanimljivu kombinaciju s ostalim detaljima u sobi. Želite li prostoru dati smirujuću notu, birajte plavu boju, zelena se veže uz osjećaje opuštanja i meditacije, crvena je boja strasti i potiče nas na djelovanje, dok žuta pruža toplinu i „grije“.
     
  2. Uz novu boju zidova, vaš makeover trebao bi uključiti i novi madrac i podnice, pogotovo ako postojeći prouzročuju bolove i buđenja tijekom noći. Dormeo vam nudi madrace koji odgovaraju vašim individualnim potrebama te su različite čvrstoće, visine i sadržaja. Želite li kvalitetu svog sna podići na još višu razinu, pobrinite se za novu posteljinu i jastuke.  Jastuk treba biti potpora vašem vratu, glavi i ramenima – ako na postojećem jastuku „propadate“ i ujutro osjećate glavobolju,  vrijeme je za promjenu! Jednako tako, posteljina od 100% pamuka ili pamučnog satena pobrinut će se za smirujući i ugodan san, bez prekomjernog znojenja. 
     
  3. Što se tiče promjene namještaja, on će ovisiti o veličini spavaće sobe. Ako je soba manja, možete birati sklopive ili multifunkcionalne komade svjetlijih boja, a ako je soba veća, možete se poigrati namještajem zanimljivog dizajna i uzorka. Također razmislite i o promjeni tepiha, lampe, slika ili kupnji ukrasnih jastučića – ovakvim detaljima svojoj sobi možete dati sasvim novi izgled i to na brz i jednostavan način. 
     
  4. Ako želite napraviti makeover spavaće sobe, ali vam nedostaje vremena ili ideja, uvijek možete za taj posao angažirati i stručnjaka. Cijena će biti nešto viša nego da se sami upuštate u preuređenje no, s druge strane, rezultatima,  idejama i većom količinom vremena za privatne poslove sigurno ćete biti više nego zadovoljni.

Ako vas je ovaj članak inspirirao da i sami krenete u proljetni makeover spavaće sobe i u svom domu uredite prostor koji će biti vaša privatna oaza mira i opuštanja,  Dormeo će vam u tome pomoći! Za vas smo u svibnju pripremili odličnu ponudu u kojoj vas uz kupnju odabranih Dormeo madraca darujemo posteljinom Set slatkih snova u vrijednosti do  čak 799,95 kn! Više informacija potražite ovdje.

No, to nije sve što je Dormeo pripremio za vas ovog proljeća! Kupite li u razdoblju od 15. travnja do 31. svibnja 2016. košaricu Dormeo proizvoda u vrijednosti većoj od 150 kn, automatski sudjelujete u velikoj nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti MAKEOVER SPAVAĆE SOBE  i druge nagrade vrijedne više od 20.000 kn!

Kliknite i pročitajte više o nagradnoj igri!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije