Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Proljeću se veseli i nagrade uberi!“

Avenue Mall
Avenue Mall Zagreb
PR
Autor
PR članak
21.03.2013.
u 10:17

Osvojite 20.000 kuna na Visa Avenue Mall kartici Zagrebačke Banke u novoj nagradnoj igri Avenue Malla Zagreb!

Proljeće je danas pokucalo na vrata, a zajedno s njim i prilike da posjetitelji Avenue Malla Zagreb osvoje brojne vrijedne nagrade!

Avenue Mall Zagreb pokrenuo je novu proljetnu nagradnu SMS igru pod nazivom „Proljeću se veseli i nagradu uberi!“, koja će trajati od 20. ožujka do 20. travnja 2013., te tako razveseliti sve zaljubljenike u shopping.

Kupujte u Avenue Mallu Zagreb jer svakom kupnjom možete sudjelovati u super nagradnoj igri! Zasigurno će vas najviše privući prilika da osvojite jednu od 3 glavne nagrade: 20 000 kuna na Visa Avenue Mall kartici Zagrebačke banke, Samsung Galaxy S3 mini smart phone ili pak jedno od 5 vrhunskih pranja automobila u Star Wash autopraonici u Avenue Mallu Zagreb! No ni to nije sve, jer osim 3 glavne nagrade imate priliku osvojiti još mnoštvo drugih nagrada.

Kako doći do svih tih nagrada? Za svakih potrošenih 100 kuna, na info pultu u prizemlju dobit ćete jedan kod, kojeg zajedno sa svojim podacima i ključnom riječi AVENUE možete poslati SMS-om na broj 60060. Sudjelovati u nagradnoj igri možete s neograničenim brojem računa i poruka!

Svi ovjereni računi na temelju kojih se izdaju kuponi s kodom moraju biti sačuvani do kraja nagradne igre. Prilikom podizanja nagrade račune kontrolirat će Uprava Avenue Malla Zagreb. Svi dobitnici bit će obaviješteni do 30. 4. 2013.

Ovog proljeća nećete se veseliti samo zrakama sunca, već i našoj super nagradnoj igri. Sve što trebate napraviti jest uživati u shoppingu u Avenu Mallu Zagreb i okušati svoju sreću!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?