Proizvodnja kulena postala umjetnost, a tvornica – atelje
– Pravljenje kulena smatram umjetnošću, a kulen dijelom našeg identiteta i zato ga zovem umjetničkim djelom – kaže T. Galović.
Komentari 3
SE
Svaka hrana je nezdrava ako se previše ždere, pametni.
NO
kako istina boli i tebe Admine a i prijatelja galovića ,ali od toga se jednostavno ne može pobjeći.Pozdrav iz Brodskog Varoša i hvala vam sto ste si uzeli galovića uzmite ih još mi bi vam bili jako zahvalni.Unaprijed hvala i i čujemo se uskoro...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prodavac magle. Prakticki primjenjljive stvari ili proizvodi nikad ne mogu biti prava umjetnost. Osim toga kulen je jako nezdrava hrana.