Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratite pažnju

Profesionalna čistačica otkrila: Ovaj dio kupaonice apsolutno svi zaboravljaju očistiti - a trebalo bi

shutterstock
23.02.2021.
u 07:00

Ne treba vam puno vremena da uklonite prljavštinu s ovog mjesta.

Kacie, profesionalna čistačica iz Melbournea, otkrila je da postoji jedno mjesto u kupaonici koje mnogi zaboravljaju očistiti, a trebali bi jer je puno prljavštine. 

Kako prenosi The Sun, snimila je video u kojem je pokazala da na staklenim vratima tuš kabine, na dnu, ima jedna zaštitna guma ili plastika, ovisi o proizvođaču. Vrlo lako se skida i vraća na vrata, a ova australka tvrdi da bi je trebali redovito čistiti - možete je ribati, namočiti u vodi ili obrisati krpom, kako god. 

Skinula je svoju i pokazala kako izgleda kada se ne očisti samo nekoliko dana, a možete tek zamisliti koliko je bakterija i prljavštine na njoj ako je nikada niste skinuli.

Pogledajte video:

@thebigcleanco

Shower strip #cleantok #cleaning #cleaningtips #professionalcleaner

♬ original sound - The Big Clean Co

Ipak, ako se nakupilo previše prljavštine koja se ne može nikako ukloniti, Kacie savjetuje da kupite novu.

Više od 250 000 ljudi pogledalo je njezin video na TikTok-u i oduševilo se savjetom. "Nisam mislio da to mogu tako lako skinuti, hvala ti!", napisao je jedan korisnik.

Znate li čemu služi zaštitni čep na ulju? Ovaj video postao je viralni hit:

Izbjegavajte pretjerano čišćenje - sterilni domovi nisu uvijek zdraviji:

1/1

Komentara 2

MO
montello
18:16 23.02.2021.

treba bar 2 puta tjedno

IN
invazijaleptira
12:43 23.02.2021.

Muka mi je vise od ciscenja, ne mogu da postignem da odrzim celu kucu cistom konstantno, moracu da zovem Invektu bar jednom mesecno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije