Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNO GA IZVRIJEĐALA

'Prodajem prsten od Sotone osobno, simbol vjernosti i pravljenja djeteta 18-godišnjakinji'

zaručnički prsten
Foto: ebay
1/3
11.08.2017.
u 13:45

Bijesna Australka ostavila je nesvakidašnji oglas u kojem prodaje svoj zaručnički prsten

Bijesna Australka ostavila je nesvakidašnji oglas u kojem prodaje svoj zaručnički prsten.

Njene zaruke nisu bile dugog vijeka, jer samo 48 sati od trenutka u kojem je rekla sudbonosno 'da', saznala je kako njen novopečeni zaručnik ima 'novopečenu' trudnicu. Nevjerni zaručnik, saznala je, očekuje dijete s 18-godišnjakinjom.

Prodaje se! Moj prekrasni 14-karatni dijamantni zaručnički prsten za 1.500 dolara.

Tražite li zaručnički prsten koji ima 'ono nešto', kako bi usrećili bolju polovicu? Zaručnički prsten koji krije neku priču? Ne tražite dalje, jer imam prsten za vas!

Prsten mi je poklonjen u ponoć, na moj rođendan, od Sotone osobno, predivan dijamantni prsten kojeg sam sama izabrala u trgovini i koji predstavlja njegovu želju da provede ostatak svog života varajući me, na što sam pristala na punih 48 sati. Prsten je veličine L (large) kao u 'L-ati me se do kraja života, znam da si napravio dijete 18-godišnjakinji!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije