Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može oprostiti

Probudila se iz kome i doznala strašnu vijest: Njezina majka i suprug započeli su aferu, a na kraju su se i vjenčali

Shutterstock
01.10.2020.
u 09:29

Dok se ona borila za život, majka i suprug nisu marili, viđali su se i započeli aferu.

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo iz Brazila upoznala je, kako kaže, muškarca svojih snova kada je imala 25 godina. On je bio deset godina stariji od nje, ali bez obzira na tu razliku, zaljubili su se. Ljubav su okrunili brakom 2013., a godinu dana nakon toga dobili su sina. 

Njezina bajka završila se 2017. godine kada je zbog moždanog udara završila na operaciji. Nakon toga bila je u komi 78 dana, a kada se probudila, doznala je grozne vijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Permita-se Recomece Evolua Ame-se❤

A post shared by Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) on

Njezina majka i suprug započeli su aferu, a kasnije su se i vjenčali. "Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri mjeseca dok sam se borila za život, suprug me posjetio dva puta, a majka ni jednom. Otac mi je priopćio vijesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazivati majkom."

Upoznajte Lea, tinejdžera koji je već s 14 godina otvorio tvrtku:

Doživjela je dvostruku izdaju, razočaranje i najgoru bol u svom životu koju opisuje kao zabijanje noža u prsa. Ne može vjerovati da su se njih dvoje oženili i da javno ''slave'' svoju ljubav. Sin viđa oca nekoliko puta tjedno, ali Kamylla smatra da nije zdravo da je 6-godišnjak izložen tako toksičnoj i groznoj situaciji. 

Bol je ostavila iza sebe, a zadnjih deset mjeseci ima novog partnera. Fokusirana je, osim na njega, na svojeg oca i sina, prenosi The Sun.

Mladenci posramljeni nakon objave njihove fotografije: Kamo ovaj svijet ide?

1/3

Komentara 7

MR
mrkvax
17:14 01.10.2020.

Ovo niti životinje ne rade...

Avatar Damating
Damating
14:56 01.10.2020.

Roland iz kojeg se ti naselja javljaš? Kozari bok?

MA
Masnica3
07:44 02.10.2020.

Ovo nije mama ovo je sotona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije