Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rezanci smrti'

Probao ultra ljute rezance i izgubio sluh na jedno uho: ‘Tijelo mi je utrnulo, a lice mi je gorjelo'

Privatno Reemul Balla
15.01.2021.
u 15:31

Britanac rodom s Mauricijusa kaže da inače jako voli ljutu i začinjenu hranu i da ju dobro podnosi, no s ovim je rezancima ipak otkrio gdje mu je granica

Britanac Reemul Balla nedavno je s Amazona naručio 'ultra začinjene korejske rezance s piletinom Samyang' koji su, kaže, bili toliko ljuti da je nakon što ih je pojeo - na jedno uho oglušio. 

Balla kaže da inače jako voli ljutu začinjenu hranu i da je vjerovao i da ju dobro podnosi, no s ovim je rezancima na teži način otkrio gdje mu je granica. Neugodno je iskustvo podijelio na portalu My London gdje je napisao da mu je 'taj obrok doslovno nanio bol', a tvrdi i da je nakon jela neko vrijeme bio na jedno uho gluh.

Budući da je rođen na Mauricijusu, ljuta mu hrana, piše on, nije strana, no ovo je bilo 'nešto najljuće što je ikad probao'

Dobar tek: EU je odobrio kukce na tanjuru

1/3

- Nedavno sam gledao video poznatog YouTubera Matta Stonieja u kojem u sebe trpa 15 pakiranja ovih korejskih rezanaca i od tad ih želim probati - ispričao je Balla, pa je preko Amazona kupio još ljuće pakiranje piletine i rezanaca.

- Bilo je ukusno na početku, ali onda me 'pogodilo': zubi su mi utrnuli i grlo mi se zatvorilo dok mi je vatra išla niz želudac - kaže, ali je svejedno svoje ljute rezance nastavio jesti.

Foto: Privatno Reemul Balla
Ipak, pojeo je samo pola porcije, što ga je prilično razočaralo.

- Tijelo mi je utrnulo, pogotovo prsti, a lice mi je gorjelo. Počeo sam čak mahati s rukama i tako se 'hladiti' - kaže, a sutradan je osjetio bol u lijevom uhu. 

- Ako želite probati ove 'rezance smrti', možete ih pronaći online,  ali na svoju odgovornost - zaključuje Balla.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 13. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 2

DA
Daniel05041986
19:00 15.01.2021.

Konjina

MO
montello
18:02 16.01.2021.

prošao rok ili sta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije