Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi popraviti stvar

'Priznao sam supruzi da sam je prevario s njezinom najboljom prijateljicom, ali ona je sve negirala'

shutterstock
05.03.2021.
u 20:00

U braku su 24 godine, ali zadnjih nekoliko godina odnos im se pogoršao, a seksualni život im je stao.

- Priznao sam dvije afere svojoj supruzi, ali mi vjeruje da sam imao samo jednu pa sada misli da joj i lažem. Spavao sam s njezinom najboljom prijateljicom prije nego što sam započeo vezu s kolegicom. Prijatelj moje supruge je to saznao i u naletu ljubomore rekao joj - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:

1/1

 U braku su 24 godine, ali zadnjih nekoliko godina odnos im se pogoršao, a seksualni život im je stao.Kada joj je rekao da je imao aferu s njezinom prijateljicom, nije mu vjerovala jer joj je prijateljica sve zanijekala. Afera je trajala tri mjeseca, a prekinuli su je jer su se oboje osjećali loše što varaju svoje partnere.

- Usredotočiti svoj bijes na laži njezine prijateljice odvratit će pažnju od stvarnih razloga za varanje. Nećete moći popraviti svoj odnos s obitelji dok ne preuzmete odgovornost za svoje postupke. Da biste spasili svoj brak ili jednostavno imali odnos s obitelji, trebate početi stavljati druge ljude ispred vlastitih potreba - odgovorila mu je Deidre.

Dino (12) ima 50 kućnih ljubimaca o kojima brine: “Imam guske, kokoši, svinju, zečeve...”

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:17 06.03.2021.

mnogi varaju mozda je i ona varala

RO
roland
21:03 05.03.2021.

Ženu je najbolje prevariti s kumicom! Kćerkom od kume! Kad kumica napuni 21 godinu, to su najslađe prevare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije