Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna infekcija

Djevojka objavila dramatičnu fotografiju i poručila: Obavezno čistite pribor za šminkanje

Katie Wright
Foto: Twitter
1/3
09.08.2017.
u 13:22

Katie Wright htjela je istiskati prištić kraj obrve, no onda joj je cijelo lice oteklo

Volite tiskati prištiće? Nakon ove priče možda to više nikada nećete raditi.

Djevojka po imenu Katie Wright primijetila je jedan prištić na svome čelu. Prištić nije bio toliko velik, no djevojka ga je odlučila istiskati. I to je najveća pogreška koju je napravila.

Kada je počela tiskati prištić iz njega nije ništa izlazilo nego se crvenilo počelo širiti oko mjesta koje je izgledalo kao prištić.

– Bilo ga je teško istiskati, izgledalo mi je kao urasla dlaka, a ne prištić – ispričala je Katie.

Sat vremena nakon pokušaja tiskanja, cijelo lice joj je oteklo. Nekoliko sati kasnije, Katie je otišla na hitnu.

Liječnici su joj rekli kako to nije bio prištić već ozbiljan slučaj celulitisa, odnosno bakterijske infekcije koja se širi po koži i potkožnom tkivu.

– Znala sam da nešto nije u redu jer je oteklina postajala sve toplija i bolnija. Infekcija se jako brzo širila da mi je skoro došla do očiju i mozga što je moglo biti kobno za mene, mogla sam oslijepiti ili imati trajna oštećenja mozga. Srećom, na vrijeme sam otišla liječniku i sada se oporavljam – ispričala je Katie.

Djevojka je infekciju vjerojatno dobila zbog bakterija koje su se nalazile na njezinoj četkici za olovku za obrve koju je svakodnevno koristila.

Zbog toga savjetuje svim djevojkama i ženama da obavezno čiste svoj pribor za šminkanje.

– Preporučujem da ga perete, no ponekad je dovoljno i da ga dobro istrljate alkoholom, to vam može spasiti život – rekla je ona. 

Komentara 1

BO
BoyX
17:25 09.08.2017.

Može i bez šminke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije