Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video!

Pripremite sami popularno azijsko jelo koje Zagrepčani naprosto obožavaju!

06.03.2020.
u 11:01

Većinu potrebnih namirnica već imate u svojoj kuhinji, a ostatak ćete lako nabaviti. Sa umacima i začinima možete se poigrati prema osobnom ukusu, a ukoliko ste pravi ljubitelj poke bowla i havajske hrane naprosto posjetite nedavno otvoreni Poke Poke bar u strogom centru Zagreba i uživajte u potpunom doživljaju.

Brzo, zdravo i ukusno - tri su uvjeta koja biste sigurno željeli da zadovolji svako jelo koje ćete pojesti tijekom zaslužene pauze na radnome mjestu. U samo nekoliko koraka - jednostavno objašnjenih u kratkom videu - možete pripremiti obrok koji sadrži zdrave ugljikohidrate, vitamine, proteine, ukusan umak, marinadu i začine po svačijem ukusu. U Poke Poke baru možete probati čak 6 različitih jela s potpisom tima ove male kuhinje ili sami osmisliti obrok po želji.

Jedno od najpopularnijih jela svakako je Yuzu Avocado Salmon za koje su vam potrebni sushi riža, losos, svježi krastavac, celer, rotkvica, avokado, nar, sezam, mladi luk te yuzu marinada, yuzu salsa i krema od avokada. U samo jednoj zdjeli nalazi se sve što je vašem organizmu potrebno za besprijekorno funkcioniranje tijekom radnog dana. Uživajte!

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
14:56 06.03.2020.

Kao, oni nesto znaju, hahahahahahahahhahahaha... Laksine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije