Pripremite carbonaru prema receptu Jamie Olivera - ispast će savršena, garantirano
Treba vam 10 minuta i svega nekoliko sastojaka.
Komentari 15
Talijanska kuhinja zakon
Kad kažeš 'talijanska kuhinja' svatko može nabrojati deset jela, a kada tko spomene 'englesku kuhinju' nitko ne zna niti jedno jedino. Od kad je ime Jamie Oliver na zdjelama u Konzumu, on je za mene zreo za pečenjaru u Benkovcu.
hahaha...recite Englezima da se parmezan ne miješa sa žumanjkom, nego se dodaje tek na kraju...nek oni spremaju svoj fish&chips, jer o tjestenini i carbonari očito malo znaju
Parmezan se ne stavlja kad ima sosa u pasti. Ove na slici izrendano 3kg..taman da pokrije bedasti recept i neukus
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Od kad su to englezi, koji uopće, nemaju pojma u neku kuhinju, postali "specijalci" za talijansku kuhinju, koja je stoljećima ispred njih...????