Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričao se

Pripit muškarac s Tindera pomislio da je stjuardesa, njihov razgovor nasmijao je Twitter

Foto: Twitter
1/4
08.05.2019.
u 08:10

Njena objava brzo je postala viralni hit, a mnogi su komentirali kako je ovo vjerojatno početak jedne vrlo lijepe ljubavne priče.

Da se na Tinderu ljudi zaista mogu dovesti u razne situacije, svjedoci smo gotovo svakodnevno, no neke lako mogu nasmijati i mnoštvo na društvenim mrežama.

Mlada 21- godišnja studentica odlučila je podijelili s korisnicama Twittera kako je teklo njeno dopisivanje s jednim muškarcem. Osim što je njegova reakcija dobro nasmijala nju, nasmijala je i ostale. I svi su ostali željni detalja kako će se cijela priča odvijati dalje. 

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Hattie Wilcox, 21-godišnja studentica iz Yorkshirea, nakratko je postala stjuardesa. Odnosno, muškarac s kojim se "spojila" na Tinderu, zbog njene odjeće i marame koju je na jednoj fotografiji imala oko vrata, pomislio je da je stjuardesa. Dijelom za to okrivljuje nekoliko pića koje je popio kada je gledao njene fotografije, pa se i njihov razgovor poveo u tom tonu.

Da je nešto čudno, zaključila je nakon nekoliko izmijenjenih poruka jer nije shvaćala "fore na temu posla". Muškarcu je u šali predložila da doručkuju na dalekom Baliju, na što je odgovorio kako će ona vjerojatno imati dobar popust pa se ponudio i platiti trošak tog doručka na egzotičnom otoku. Upitao ju je i hoće li taj doručak biti između njenih radnih smjena. Kada je rekla da ne razumije baš ovakve šala na račun posla i upitala ga je što on zapravo misli da ona radi, muškarac je uvidio da možda i nije u pravu pomislivši da je stjuardesa. 

Napisala mu je da ju je njegova reakcija nasmijala, a skrivši njegov identitet, objavila je fotografije njihove prepiske na Twiteru uz obećanje da će tu internetsku zajednicu obavijestiti o daljnjim događanjima, ako ih bude na ovu temu. 

 

Njena objava brzo je postala viralni hit, a mnogi su komentirali kako je ovo vjerojatno početak jedne vrlo lijepe ljubavne priče. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
09:17 08.05.2019.

Gospode Bože! Teme i vijesti.... Ni duhovito.... Neki tamo ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije