Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prilika čini lopova

provala
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
14.06.2017.
u 14:20

Ako se provala ipak dogodi, od financijske štete najbolje ćete se zaštititi ako ste osigurali svoj dom. Uz rizik od provale, vaša polica pokriva i niz drugih rizika – od požara, eksplozije, udara groma pa sve do zamjenskog stana i kućne asistencije.

Prošle godine u Hrvatskoj policija je zabilježila više od 13 tisuća provala, a najveći broj upada neželjenih gostiju događa se upravo u vrijeme produženih vikenda i godišnjih odmora. Želite li izbjeći da vaš dom bude poprište provalne krađe, zaštitite se na vrijeme! Policija savjetuje da uvijek zaključavate vrata, zatvarate prozore i balkone, a novac i dragocjenosti ne skrivate u madrace ili druga mjesta koja će iskusni provalnici najprije provjeriti. Također, ne objavljujte cijelom svijetu da odlazite na godišnji odmor jer to može biti mamac za lopove.

Ako se provala ipak dogodi, od financijske štete najbolje ćete se zaštititi ako ste osigurali svoj dom. Uz rizik od provale, vaša polica pokriva i niz drugih rizika – od požara, eksplozije, udara groma pa sve do zamjenskog stana i kućne asistencije, koja vam jamči dolazak majstora bravara, električara, stolara ili staklara u slučaju nezgode u najkraćem mogućem roku. Pokrića odabirete sami, a mjesečna cijena koju plaćate za, primjerice, stan od 50 četvornih metara s osnovnim pokrićima je svega 20 kuna, a kuće od stotinjak četvornih metara 50-ak kuna. Vaša najvrjednija imovina osnovnom policom osiguranja zaštićena je od požara, eksplozije, direktnog udara groma, pada letjelice, oluje, tuče, pritiska snijega, klizanja i odrona tla te odgovornosti iz posjedovanja objekta.

Foto: Promo

Razmislite i još danas donesite odluku koja će vam osigurati ono najvažnije: miran san. U UNIQA osiguranju samo u lipnju na svaku policu osiguranja imovine ostvarujete i 10 posto popusta, a ugovaranjem police možete sudjelovati u velikoj nagradnoj igri. Glavna nagrada, 100 tisuća kuna,dobro bi došla za obnovu vašeg doma, zar ne? Kliknite i ugovorite vaš miran san – sve možete napraviti online.

Želite prijaviti greške?