Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Obuci j*benu jaknu"

Prijetili putnici da će ju izbaciti iz aviona zbog "neprimjerene" odjevne kombinacije

Twitter
19.03.2019.
u 10:04

Emily je dobila ispriku od kompanije, a u priopćenju je pisalo kako je svakako očito da se situacija mogla drugačije riješiti, na manje bolan način te da se pravilo dresscodea treba odnositi na sve putnike jednako.

Britanska zrakoplovna tvrtka se ispričala nakon što je zaprijetila da će izbaciti 21-godišnju putnicu iz zrakoplova zbog onoga što je kabinska posada smatrala "neprikladnom odjećom". 

Naime, Emily O'Connor, koja je putovala zrakoplovom Thomas Cook Airlinesa iz zračne luke Birmingham u Britaniji na Kanarske otoke početkom ovog mjeseca, našla se u situaciji da je "okružena" s četiri člana kabinskog osoblja koji su je upozoravali da s emora "pokriti" ili će biti udaljena iz zrakoplova jer zbog svoje odječe vrijeđa ostale putbike.

Emily je odjenula hlače visokog struka i crni topić, koji je stvorio problem. Emily je upitala i suputnike u avionu vrijeđa li ih njena modna kombinacija i nitko nije odgovorio potvrdno.

 

Ipak, zaposlenici spomenutog avioprijevoznika nisu odustajali pa se Emily našla u izrazito neugodnoj situaciji. 

"Osjećala sam se osramoćeno i poniženo. Posebice što nisu odustajali s kritikama te su i putem zvučnika svima u zrakoplovu objasnili situaciju. "

Na Twitteru je objavila i kako je jedan muškarac počeo vikati na nju da je "jadna" i i da odjene j***nu jaknu, no na takvo ponašanje drugog putnika osoblje u zrakopovu nije reagiralo. 

Od sestrične, koja je sjedila u prednjem dijelu zrakoplova, dobila je jaknu, a četiri člana kabinskog osoblja stajali su pored nje dok je nije odjenula. 

 

 

Emily je komentirala i kako je jedan muškarac, putnik, bio odjeven u prekratke hlačice i imao na sebi znatno manje odjeće nego ona, no njemu nitko nije ništa progovorio u ime "pravila pristojnog odjevanja" te zrakoplovne tvrtke. 

Emily je dobila ispriku od kompanije, a u priopćenju je pisalo kako je svakako očito da se situacija mogla drugačije riješiti, na manje bolan način te da se pravilo dresscoda treba odnositi na sve putnike jednako. Naveli su i kako je očito da njihovi zaposlenici imaju problema s detekcijom što je neprimjerena odjeća, no svakako bi putnici trebali imati na umu da u zrakoplov ulaze pristojno odjeveni. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova - Pljuvala , vikala i vrijeđala putnike

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:10 19.03.2019.

ovo ste objavili prije par dana!hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije