Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Prije se izgladnjivala, a sada unosi skoro 3000 kalorija i trenira: 'Nikad nisam bila sretnija!'

millyg_fit/Instagram
12.04.2021.
u 10:27

Trenirala je ples i osjećala stalni pritisak da mora biti mršava za nastupe, pa je počela sama sebi ograničavati namirnice i uživanje u hrani.

Amelia Goldsmith, 23-godišnja psihologinja iz Berkshirea godinama je imala nezdrav odnos s hranom. Trenirala je ples i osjećala stalni pritisak da mora biti mršava za nastupe, pa je počela sama sebi ograničavati namirnice i uživanje u hrani. Drastično je smršavjela, toliko da to više nije mogla skrivati od okoline - trenerica plesa i majka bile su u kontaktu i izražavale brigu za njezino zdravlje no ona je i dalje negirala postojanje problema. 

Za njezin oporavak zaslužna je djevojka koju je upoznala na šestomjesečnom putovanju Australijom. Jela je zdrave i kvalitetne namirnice i trenirala s utezima u teretani, pa je Amelia odlučila krenuti s njom i popraviti svoje stanje. 

Riješite se ogrebotina na drvenim podovima uz pomoć jednog prirodnog proizvoda:

Promijenila je prehranu, počela je unositi 2200-2800 kalorija u danu, dok je prije unosila svega 1700. Počela je uživati u treniranju i transformaciji kroz koju je prolazilo njezino tijelo: mišići su se povećali, ojačala je i vratila kilograme. "Imam više samopouzdanja, osjećam se odlično u svom tijelu i nevjerojatno mi je što sam uspjela napraviti."

Dok je nekada jela kekse za doručak, konzervu salate od tune za ručak, malo voća i povrća za večeru i međuobroke, Amelia sada u danu pojede veliku zdjelu zobene kaše s proteinima, bananom i maslacem od orašastih plodova, tortilju s ribom, povrćem i hummusom, proteinske pločice, smoothie, tjesteninu, meso... I ono najvažnije - u svemu uživa, prenosi Daily Mail.

Sada trenira tri puta tjedno po sat vremena, obavezno odradi zagrijavanje i istezanje, diže teške utege i uživa u zdravoj hrani - bez izgladnjivanja i ograničavanja. "Ako želite izgraditi mišiće i lijepo tijelo, glavna poruka je da morate jesti više od onoga što sagorijevate. Važno je i povećavati težinu utega, ali i odmoriti te slušati vlastito tijelo."

Ana Rucner: 'Borila sam se s bulimijom. Poremećaj u prehrani je ozbiljan problem'

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije