Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Prije osam mjeseci sam se razveo od njene kćerke, ali bivša punica još uvijek me maltretira'

Muškarac
Shuttershock
04.04.2021.
u 20:05

Premda su on i supruga imali i drugih problema, kaže kako je i njena mama dosta utjecala na njegovu odluku da okonča brak sa ženom s kojom ima i troje djece

Bivša mi je punica već uništila brak, a ni sad me ne želi ostaviti na miru, požalio se jedan muškarac anonimno u pismu terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders. 

- Prema meni je grozna još od kad sam se prije 12 godina počelo viđati s njenom kćerkom - napisao je 42-godišnjak, inače i otac troje djece.

On kaže kako bi punica, svaki put kad bi je njih dvoje vidjeli, glasno komentirala kako on nije dovoljno dobar za njenu kćerku, jer nije uspješan ni ambiciozan.

Njene su riječi tako počele utjecati na njegovo samopouzdanje, a premda su on i supruga imali i drugih problema, smatra da je njena mama definitivno bila bitan čimbenik u njegovoj odluci da okonča brak prije osam mjeseci.

Stari uskrsni običaji: Čitava šunka nosila se na svetilo, što se nije pojelo moralo se spaliti

Muškarac
1/4

- Prijateljski smo se, sporazumno razišli i ostali smo u dobrim odnosima najviše zbog naše troje djece - rekao je, a iako neko vrijeme nakon razvoda punicu nije čuo ni vidio, nedavno je saznala da je kupio novi stan, pa su uslijedili, kako kaže, njeni nasilni pozivi.

- Redovito me zove, a obično mi samo želi reći da 'nije u redu da ja imam bolji dom od njene kćerke' - priča muškarac koji je čak i blokirao broj bivše punice, ali ga ona onda zove s tuđih mobitela.

- Zamolite svoju bivšu ženu da joj kaže da vas prestane kontaktirati - savjetovala mu je Deidre, a ako i to zanemari, recite joj da vam neće preostati ništa drugo nego da se obratite policiji

- To je čisto uznemiravanje i, bez obzira što ste ostali u dobrim odnosima s bivšom ženom, nitko vas ne može prisiliti da slušate i njenu napadnu mamu - poručila mu je terapeutkinja.

VIDEO: Mamu oduševila sinova čestitka, a onda uočila što piše sitnim slovima

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Budni
11:20 05.04.2021.

Izgleda da si najprije napravio loš posao sa punicom a onda sa ženom!

DU
Deleted user
09:45 05.04.2021.

Toliko o "velikim bijelim muškarcima na poziciji moći" i patrijarhalnom društvu. Ženama se danas svašta dopušta, a samo mali broj muškaraca ih vrati u realnost iliti preodgoji ono što su truli mediji posijali u njihovim glavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije