Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričala žena na Redditu

'Prijateljica me pitala što mislim o imenu za njeno dijete, a kada sam iskreno odgovorila, nastao je kaos'

Shuttershock
01.04.2021.
u 14:28

"Bila je bijesna i poslala mi je dugačku, ljutitu poruku u kojoj je rekla da imam bolesnu maštu i da to što sam ja opsjednuta luđacima ne znači da svi tako razmišljaju"

Jedna je žena nedavno anonimno na Redditu zatražila savjet nakon što je nehotice uvrijedila svoju trudnu prijateljicu komentarom o izboru imena za njeno buduće dijete.

Iako je ime djeteta isključivo izbor roditelja i tuđe mišljenje ne bi trebalo biti bitno, osjetila je, kaže, potrebu da podijeli svoju priču i vidi misle li i drugi da je pretjerala. 

"Moja je prijateljica Kelsey upravo je doznala da nosi djevojčicu pa je na društvenim mrežama objavila sliku s ultrazvuka i okvir s napisanim imenom svoje kćeri: Bundi Skye."

Ona je odmah, kaže, pomislila na zloglasnog serijskog ubojicu Teda Bundyja.

Natjecatelji u šoku! Osvojili su 110. 500 kn jer je Kotiga zablokirao i zanijemio u zadnjoj sekundi. Biste li znali odgovor?

1/4

Nije, dodaje žena, ništa komentirala online, već joj je nekoliko sati nakon objave prijateljica poslala SMS u kojem kaže da po njenoj šutnji vidi da joj se ime ne sviđa i u kojoj je moli da bude iskrena.

"Iskreno, čim sam pročitala, pomislila sam na Teda Bundyja. Oprosti!" odgovorila je prijateljici u SMS-u, no isprika, čini se, nije prihvaćena. 

"Bila je bijesna i poslala mi je dugačku, ljutitu poruku koju neću ovdje citirati, ali u kojoj je poanta u tome da ja imam bolesnu maštu i da to što sam ja opsjednuta luđacima ne znači da svi tako razmišljaju", ispričala je žena i dodala kako uopće ni na koji način nije opsjednuta Tedom Bundyjem, on samo bio prva asocijacija na ime.

Foto: Shuttershock

"Tražila je od vas da budete iskreni, a onda se uzrujala jer ste bili iskreni?!" komentirala je jedna djevojka, dok se druga pitala: "A na koga svi pomisle kad čuju ime Bundy?"

"Dobro je što joj je netko to rekao prije nego što djetetu u rodni list upiše 'Bundy'", komentirao je jedan korisnik Reddita, a većina se složila da je mnogima prva i jedina asocijacija na Bundy upravo Ted Bundy, prenosi Mirror.

Što ne ostavljati blizu djece? Stručnjaci objavili popis!

 

Komentara 2

EP
Epil
15:24 01.04.2021.

Meni je prva asocijacija bila Al Bundy.

Avatar drug Joža
drug Joža
15:10 01.04.2021.

Kad pitaju, ljudi zapeavo žele čuti SVOJE mišljenje a tvoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije