Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htjela je odustati

Pridružila se aplikaciji za spojeve i u sat vremena pronašla 'savršenog muškarca': Šest mjeseci kasnije se zaručili!

Facebook
23.11.2020.
u 12:29

Iako su njihovi prijatelji zabrinuti da se par prebrzo odlučio za vjenčanje, Nicolette i Tony objašnjavaju da oni jednostavno nemaju razloga za čekanjem, jer oboje u svom srcu osjećaju da su srodne duše.

Nicolette Miles (47) iz Engleske već je bila odustala od pronalaska prave ljubavi i svog ‘savršenog muškarca’, ali nakon samo jednog sata provedenog na aplikaciji za spojeve, njezina vjera u ljubav se u potpunosti vratila, kako prenosi Daily Mail.

Tijekom karantene u lipnju, prvi puta u životu prijavila se na aplikaciju za spojeve i u prvih sat vremena upoznala Tonyja Jonesa (45), muškarca njezinog života, kako ga sama opisuje. 

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Par je odmah osjetio povezanost te su se nakon dva dana dopisivanja odlučili upoznati uživo. Dva mjeseca kasnije počeli su živjeti zajedno kako ih pandemija koronavirusa ne bi razdvojila u budućnosti, a u rujnu su se zaručili.

Foto: Daniel Pavlić

Svoje vjenčanje sada planiraju 5. prosinca, samo tri dana nakon što se nacionalna karantena i mjere za sprječavanje širenja koronavirusa u Engleskoj zaustave. 

- Za neke, 2020. je bila grozna godina, ali za nas je bila odlična. Nakon mnogih neuspješnih spojeva, bila sam spremna odustati od ljubavi - ispričala je Nicolette.

Naime, ona uopće nije čula za aplikaciju za spojeve Badoo, dok je prijatelji nisu natjerali da se pridruži. Nakon samo sat vremena, dobila je poruku od Tonyja i njihova ljubavna priča je počela.

- Upoznavanje je bilo lako prvih nekoliko spojeva, jer smo održavali socijalnu distancu, ali kako je naša veza postajala ozbiljnija, bilo je sve teže. Odlučili smo se useliti zajedno kako bismo našu vezu podigli na višu razinu, ali svejedno bili sigurni tijekom pandemije - objasnila je. 

Iako su njihovi prijatelji zabrinuti da se par prebrzo odlučio za vjenčanje, Nicolette i Tony objašnjavaju da oni jednostavno nemaju razloga za čekanjem, jer oboje u svom srcu osjećaju da su srodne duše.

- Vjerujemo da je život prekratak. Ne želimo više čekati, želimo uživati u životu kao bračni par. Nećemo dopustiti da nam pandemija zaustavi planove, pa ćemo se vjenčati nakon završetka karantene - rekla je.

Vanja je pravi borac: Dok primam kemoterapije, stalno razmišljam kako ću sutra na trening, to me drži:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:16 24.11.2020.

dođeš na "našu" neku spoj-upoznavanje-app-verziju (bilo koju) i ne nađeš "nikog" ko bi htio i komunicirat, a tek one app koje oće naplatit poruke ahahhaha, il još gore -forsiraju godišnju pretplatu na mogućnost slanja poruka, pa to ko ugovor na još koju godnu samovanja... :D eto, probo na 1mj., nula povratne informacije, pa izbriso podatke/profil/mail za profil/povijest app :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije