Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTOVANJA

Priče o Hrvatskoj i na njemačkom jeziku

Baška,Krk,plaža
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
03.03.2015.
u 17:00

Sjajne priče o atrakcijama i destinacijama koje još nisu razvikane na besplatnim aplikacijama

Prvi hrvatski digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima tipTravel magazine izdao je svoj jubilarni, 10. broj te, uz postojeća izdanja na hrvatskom i engleskom jeziku, i prvi na njemačkom jeziku.

Od sada će čitateljima njemačkog govornog područja, vodećih hrvatskih emitivnih tržišta, biti još jednostavnije otkrivati doživljaje i priče iz hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta.

Glavna tema jubilarnog broja je otok Krk, koji je predstavljen na čak 20 stranica.

Donose i niz autorskih reportaža i raznolikih tema iz hrvatskih odredišta.

Magazin je besplatan za sve čitatelje, a sva njegova izdanja moguće je pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji.

>>Hrvatska Nijemcima šesta omiljena destinacija

 

Komentara 1

DE
DEXT
18:45 03.03.2015.

Dobra stvar! Preko Facebook se moze "lajkati " love croatia. Ta stranica love croatia je super jer svaki dan ima jedan "Post" o hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije