Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Catfish

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: 'Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera'

MTV Catfish UK
07.05.2021.
u 13:23

Svaki lijepi trenutak i svaku svađu između svoje prijateljice i 'Arona' koristila je da joj 'pruži moralnu podršku' slušajući kako joj priča sve što i sama već jako dobro zna.

Prije dvije godine studentica mode Tasheeka (22) u trenu je 'pala' na zgodnog manekena Aarona kojeg je upoznala putem interneta, pa ga je nakon nekog vremena htjela i upoznati - no on je odjednom nestao i nigdje mu nije bilo ni traga.

Djevojka se tada po prvi put zapitala je li Aron onakav kakvim joj se predstavio, pa se obratili timu emisije Catfish koja se emitira na MTV-u, a njima nije trebalo dugo da Aronu uđu u trag - a što su mu se više približavali, to su češće sretali Tasheekinu najbolju prijateljicu Sunisu.

Sunisa je ekipi Catfisha ubrzo otkrila da se dvije godine svojoj najboljoj prijateljici predstavljala kao Aron, znajući točno kakav bi bio njen 'tip iz snova'. Ona je naime, ljuta što je prijateljica ne doživljava koliko bi htjela, otvorila lažni online profil da ju navede da se zaljubi u nju/Arona.

- Bilo mi je dosta toga da je uvijek neki muškarac važniji od našeg odnosa - otvoreno je rekla voditeljicama Catfisha Julie Adenuga i Oobah Butler

Priča se dodatno zakomplicirala kad su 'detektivi' popularne emisije otkrili da je Tasheeka na početku doista online razgovarala s muškarcem koji se predstavljao kao Aron, no i on je koristio tuđe fotografije i lažno se predstavljao. A kad je nestao, njegov je profil preuzela Sunisa koja je odlučila preko njega nastaviti ljubavnu vezu s prijateljicom.

- Bio je predobar da bi bio stvaran - rekla je Tasheeka koja priznaje i da 'se nikada prije ni sa kim nije osjećala kao s Aronom', zbog čega se, kaže, u njega i zaljubila.

Foto: MTV Catfish UK

Suočena s pitanjima na koja nije mogla dati smisleni odgovor, Sunisa joj je na kraju sama priznala da je ona Aaron, a s tim je, kaže, prijateljici htjela dati priliku da 'zatvori tu priču'.

Djevojka je ispričala i da se s lažnim online profilima počela koristiti još kao 14-godišnjakinja i da su joj oni - od kad je u školi doživjela vršnjačko nasilje - 'alat' kojim se koristi da privuče pažnju dragih joj ljudi.

Originalan koncept zdravih obroka sjajan je novitet na hrvatskom gastro tržištu

1/8

Tako bi svaki lijepi trenutak, kao i svaku svađu između svoje prijateljice i 'Arona', koristila da joj pruži 'moralnu podršku' i još joj se približi, prenosi The Sun.

Voditeljice emisije Catfish otkrile su da fotografije korištene na Aaronovom profilu pripadaju zapravo modelu po imenu Glenn, a iako su od početka znale da Aron ne postoji, bez obzira na iskustvo u sličnim situacijama, i same su se iznenadile kad je Sunisa otkrila da stoji iza njegovog profila.

- Je l' ti to mene zaj***?! - povikala je Tasheeka kad se umjesto Arona na mjestu sastanka pojavila njena najbolja frendica, a rekla je i da 'ne može vjerovati da joj je to napravila iako je znala što je sve prošla'.

Sunisa je inzistirala na tome da je 'sve radila u dobroj namjeri' i da je izvuče iz depresije u kojoj je bila prije Arona, no takve izjave  Tasheeku nisu baš previše dirnule.

Novi zabrinjavajuć trend zgrozio je liječnike: Mladi se "drogiraju" sirovim pokvarenim mesom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije