Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je ovo?

Pretty Little Thing ponovno šokirao: Lansirali kombinezon kojem jedna strana nedostaje

Pretty Little Thing
22.04.2021.
u 14:30

Nije dugo trebalo da se neobičan dizajn počne ismijavati na društvenim mrežama, posebno na Twitteru koji je poznat kao vrlo okrutan.

Stranica za internetsku kupovinu odjeće, Pretty Little Thing, šokirala je ljude već nekoliko puta, ali novim odjevnim komadom nadmašili su sve dosadašnje kreacije. 

Shape Black Slinky One Shoulder Cut Out Unitard, dugački je naziv asimetričnog kombinezona koji postavlja mnoštvo upitnika iznad glave kada pogledate fotografiju na kojoj ga nosi model. Naime, dok je s jedne strane uska nogavica nalik onima na biciklističkim hlačicama, druga strana potpuno nedostaje - i samim time otkriva previše.

Foto: Pretty Little Thing

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje? Odgovor donosimo u videu:

Foto: Pretty Little Thing

Nije dugo trebalo da se neobičan dizajn počne ismijavati na društvenim mrežama, posebno na Twitteru koji je poznat kao vrlo okrutan. "Možda je dizajnerima ponestalo ideja...", komentirala je jedna žena. Kako prenosi The Sun, bilo je i onih koji su pokušali obraniti brend objašnjavajući da se radi o komadu donjeg rublja, nešto poput shapeweara, koji se nosi ispod uskih haljina - ali nisu uspjeli razuvjeriti ostale.

Izabel Kovačić otkrila koja haljina našeg dizajnera joj je najdraža i objavila je fotku koju dosad nismo vidjeli:

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije