Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poliklinika NOVA

Presađivanje kose, brade i obrva od jeseni i u Splitu

Poliklinika Nova
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
01.08.2019.
u 14:48

Cijena zahvata određuje se individualno nakon detaljnih konzultacija, ali okvirno iznosi jedan euro po dlaci.

Polikliniku NOVA – osnovanu s ciljem pružanja medicinskih usluga iz područja dermatovenerologije i plastične kirurgije – u Šoltanskoj ulici 12 u Splitu inozemni pacijenti posjećuju ponajprije zbog kliničkih dermatoloških problema. Kako je nerijetko riječ o teškim kroničnim kožnim oboljenjima, stranci često ostaju po nekoliko tjedana, dok se provodi terapija, a to vrijeme koriste za odmor s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj.

Vrhunski tim liječnika specijalista, s više od 30 godina iskustva, na raspolaganju su pacijentima za liječenje svih, pa i najzahtjevnijih kožnih oboljenja kao i svih zahvata plastične kirurgije u lokalnoj anesteziji.

U poliklinici se obavljaju usluge poput skidanja madeža, korekcije ožiljaka, tretmana uljepšavanja neinvazivnim metodama kao što su aplikacija dermalnih filera, botoks, mezoterapija, tretmani plazmom... Liječnički tim čine specijalisti dermatologije dr.med. Vana Kljaković Gašpić i dr.med. Bosiljka Kljaković Gašpić te specijalist plastične i rekonstrukcijske kirurgije dr.

med. Krešimir Bagatin.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Zbog dugogodišnje tradicije dermatološke ordinacije Kljaković Gašpić pacijenti ih najčešće posjećuju zbog liječenja kožnih oboljenja, poglavito upalnih bolesti kože te akni u sklopu kliničke dermatologije. No traženi su i tretmani pomlađivanja i uljepšavanja kože te mali kirurški zahvati.

– Najviše nas posjećuju sugrađani, ali i pacijenti iz šire okolice Splitsko-dalmatinske županije. No posebno smo ponosni na povjerenje koje smo stekli tijekom godina kod Hrvata iz dijaspore, koji čak svoje godišnje odmore prilagođavaju terminima liječenja kod nas. Ipak, kako postajemo sve popularnija destinacija za zdravstveni turizam, osjetan je porast stranih pacijenata. Upravo tu vidimo veliku priliku za rast. Hrvatska svojom klimom i lokacijom u srcu starog kontinenta, zatim iznimnom stručnošću liječnika svih grana medicine, ali i pristupačnih cijena ima jake komparativne prednosti u odnosu na cijelu Europu za razvoj zdravstvenog turizma.

Naš marketinški tim predano radi na otvaranju novih kanala prodaje na europskom tržištu. U Poliklinici NOVA od ove će se jeseni moći obaviti tretman presađivanja kose metodom FUE, najmodernijom i najmanje invazivnom metodom u svijetu.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Osim transplantacije kose, metoda je učinkovita kod transplantacije brade kod muškaraca te obrva.

Njezina je prednost što nema potrebe za skalpelom, šavovima kao ni zavojima nakon tretmana, te se pacijent već sutradan vraća svojim normalnim aktivnostima. Poliklinika NOVA čini dio lanca NovoHair Clinic s klinikama u Kopenhagenu i Berlinu – kaže dr. med. Vana Kljaković Gašpić koja se niz godina educirala upravo u području FUE metode transplantacije kose, s više od četiri stotine uspješno obavljenih tretmana, i to u najrazvijenijim klinikama zapadne Europe u Berlinu, Kopenhagenu i Dublinu.

Kako je riječ o jako delikatnom zahvatu, čija uspješnost uvelike ovisi o edukaciji i iskustvu operatora, upravo svoje bogato iskustvo iz europskih metropola dr. Vana Kljaković Gašpić želi ponuditi svojim pacijentima u Hrvatskoj.

Cijena zahvata određuje se individualno nakon detaljnih konzultacija, ali okvirno iznosi jedan euro po dlaci, što je znatno pristupačnije nego u zapadnoj Europi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije