Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li se?

Prema astrolozima, ovo su dva najinteligentnija horoskopska znaka

shutterstock
19.05.2022.
u 07:00

Iako su svi znakovi inteligentni na svoj način, ova dva znaka najbolje to pokazuju

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Ova astrološka mjerenja mogu predvidjeti sve, od vaše romantične kompatibilnosti do zdravlja. No, kada je u pitanju inteligencija, koji znak je zauzeo tron?

Naime, kako piše Reader's Digest, Vodenjak i Škorpion najpametniji su horoskopski znakovi, kažu astrolozi, ali iz dva vrlo različita razloga. 

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Osobe rođene pod znakom Vodenjaka imaju najvišu razinu analitičke inteligencije koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i kvocijentom inteligencije. Škorpioni, s druge strane, imaju pronicljiviju pamet; oni su najbolji u realnoj procjeni i razumijevanju svijeta u cjelini.

To ne znači da drugi znakovi nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage također imaju dosta kognitivnih sposobnosti, dok su Rak i Ribe emocionalno najinteligentniji; drugim riječima, izvrsni su u prepoznavanju i rasuđivanju vlastitih i tuđih osjećaja.

S druge strane, zemaljski znakovi, Bik, Djevica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju, a vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strijelac, obično su najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika.

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Komentara 11

Avatar @proma-trač
@proma-trač
07:13 19.05.2022.

Sad napokon znam što sam ovako pametan.

Avatar solinarep
solinarep
12:53 19.05.2022.

Jasno da sam realno pronicljiva, zar je bilo sumnje?!

TE
Teig1
18:38 19.05.2022.

Zar nije HDZ isto neki horoskopski znak, koji tereti svakoga porezničkog obveznika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije