Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow nokti

Prekrasni nokti iz 'kućne radinosti'

scholl
Foto: PR FOTO
1/2
13.05.2016.
u 10:01

Turpijanje i dotjerivanje noktiju na stopalima i rukama za mnoge je prilično zamoran zadatak.

Njega noktiju osnovni je element svakodnevnog održavanja ljepote kod žena. Kod njege stopala, dotjerivanje noktiju po važnosti je odmah iza održavanja higijene stopala i podrezivanja noktiju, što vrijedi i za lijepe ruke, za koje su preduvjet zdravi, sjajni nokti. No turpijanje i dotjerivanje noktiju na stopalima i rukama za mnoge je prilično zamoran zadatak.

Stvarno dobri rezultati mogu se uglavnom postići samo skupom i dugotrajnom pedikurom i manikurom.

Iz tog razloga Scholl nudi električni set za njegu noktiju za jednostavnu uporabu u vlastitom domu i nokte s WOW efektom, a čitateljima Večernjeg lista poklanja 2 uređaja i 2 laka za nakon manikure.

Svoje podatke, ime i prezime, adresu pošaljite na mail nagrade@vecernji.net s naznakom SCHOLL u naslovu do petka 13. svibnja nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike. 

Dobitnici

Sretni dobitnici nagradne igre su Bosiljka Gvoić i Biserka Marchioli. Čestitamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije