Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni jadi

'Prekinuli smo nakon godinu dana veze. Sada malo želi da budemo zajedno, a onda kaže da je gotovo'

Getty Images
08.11.2019.
u 19:55

Iako ju je varao dok su bili u vezi, sada želi da se pomire, a ona nije sigurna što da napravi

Ona ima 23 godine, a on 26. Prekinuli su nakon godinu dana veze jer ju je varao, a sada želi da se pomire. Nije sigurna što da napravi pa je za savjet pitala stručnjakinju za veze Deidre s portala The Sun. 

Foto: Tyre Extinguishers

"Prije tri mjeseca sam prekinula vezu s bivšim dečkom nakon godinu dana veze. Voljela sam ga stvarno jako, ali me varao i nije imao obzira prema mojim osjećajima."

Govori joj kako je voli, ali ona zna da joj jednostavno laže cijelo vrijeme. "Obećao je mojem bratu vratiti novac koji mu duguje, ali ni to nije napravio. Želim nastaviti sa životom, ali ne mogu. 

"U jednom trenutku mi kaže da želi da budemo zajedno, a u drugom mi kaže da je s nama gotovo."

Deidre joj je rekla: "Bojim se da je ovaj muškarac isti kao i prije i da se nije promijenio. Ne možete se osloniti na njega. Nemojte mu se vratiti jer će vas ponovno povrijediti. Recite mu da ste ga preboljeli i ako je potrebno ga blokirajte, tako da vas ne može kontaktirati."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije