Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Perun

'Pred gostima napravio 10 tisuća tatarskih bifteka'

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
21.07.2020.
u 10:35

Sa 183 metra iz Mošćenica, srednjovjekovnog istarskog gradića sve se vidi.

Najljepši pogled na Mošćeničku Dragu je kod Siniše Stipanića (46), na terasi restorana Perun. Sa 183 metra iz Mošćenica, srednjovjekovnog istarskog gradića sve se vidi. I Platak, i Tuhoić, i Krk, Crs, Unije, Novi Vinodolski, Velebit...

- Samo Susak ne vidimo! Sakrio se... - priča Stipanić, pa dodaje: - Jeste li za tatarski biftek? U ovom se lokalu već 40 godina on priprema pred gostima. Samo ja napravio sam ih više od 10.000. Možda i više, tko će ga znati... - smije se.

Probali ste svaki?

- Treba probati. Da... Hoćete škampe? Naš ih škampar Vjeko lovi. Eno, dolje mu je barka, vidite ga s terase. Nego, evo anegdote. Bili neki Rusi, i vele 'rakuški', žele rakove. I ja donio škampe na stol, a oni me zovu nakon par minuta. Žale se. Vele: 'Tvrdo. Nije dobro'. Ah, onda sam im objasnio da se moraju očistiti, da ih ne jedu cijele. Odgovorili su 'Mi ne znali'. Svidjelo im se... 

Večernjakovi reporteri pojeli su sjajan gulaš od boškarina (70 kuna) i svinjske medaljone u umaku od jadranskih kozica i gljiva s palentom (85). Tu se fino jede. A pogled je divan. I društvo je dobro. 

Izbor i kvaliteta jela  (do 50 bodova) 45

Izbor i ponuda pića  (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost  (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 17

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 89

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije