Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pažnju drugih

Pravi narcisi: Ovo je pet najumišljenijih horoskopskih znakova

shutterstock
27.05.2020.
u 10:28

Narcisoidne osobe rade sve kako bi postigle svoje ciljeve i ispunili svoje želje u životu, čak i ako će nekog povrijediti u procesu.

Narcisoidne osobe su osobe koje sebe vole najviše te često žude za komplimentima drugih ljudi. Stalo im je do njihovog fizičkog izgleda i provodit će i po nekoliko sati dnevno uređujući se, dok im njihova osobnost nije toliko važna. Oni su fokusirani i odlučni da dobiju sve što žele u životu, a to je često pažnje drugih ljudi, prenosi Your Tango. Prema astrologiji, određene karakteristike svakog horoskopskog znaka mogu odrediti koliko je osoba narcisoidna, a ovo je pet najgorih znakova:

Bik

Bikovi često vjeruju da su bolji od drugih ljudi te da zaslužuju više stvari u životu. Smatraju da ono što čine kako bi postigli svoje ciljeve u životu je u potpunosti opravdano, zato što oni to zaslužuju. Često su dobri manipulatori, ali najveća narcisoidna karakteristika im je što mogu nagovoriti druge da čine stvari koje inače nikada ne bi.

Lav

Lavovi o sebi imaju najbolje mišljenje te se često ponašaju kao da su jedini na svijetu. Iako pokazuju da imaju puno samopouzdanja, zapravo su vrlo nesigurni u sebe, što je jedna od karakteristika narcisoida. Lavovi će napraviti sve kako bi postigli svoje ciljeve i zadovoljili svoje želje, čak i ako će nekog povrijediti u procesu.

Škorpion

Ako je Škorpion dobre volje, on neće pokazivati narcisoidne karakteristike. No ako je povrijeđen ili izdan, postane jako usredotočen na osvetu, bez obzira na to koga povrijedi. Oni mogu biti jako hladni i uvijek kalkuliraju svaki svoj potez. Često ne vide koliko je pogrešno iskorištavati ljude za vlastite ciljeve.

Vodenjak

Vodenjaci su inače vrlo nezavisne osobe, ali ta nezavisnost može postati ozbiljan problem kada ne razmišljaju ni o čemu drugom, nego o svojim vlastitim željama i potrebama. Oni žele pomoći drugim ljudima, ali samo ako nije uloženo previše osjećaja. Ponekad će iskoristiti ljude za svoju korist te će dobra djela raditi samo radi pažnje drugih osoba.

Djevica

Djevice imaju barem jednu narcisoidnu karakteristiku i često smatraju da su najinteligentnija osoba u prostoriji. Imaju veliko mišljenje o sebi, ali imaju i podatke koji to potvrđuju, jer vole istraživati. Iznimno su pametne, što im pomaže kod laganja. One teže savršenošću, što ih često čini arogantnim i umišljenim.

Pogledajte kako se radi 'Doodle challenge' koji je zavladao društvenim mrežama:

Komentara 1

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
20:39 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije