Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo iznenađenje

Pozvala je prijatelje na proslavu 30. rođendana, no pripremila im je nešto potpuno drukčije

Foto: Samantha Allen
1/4
20.03.2019.
u 14:35

U jednom trenutku zabave Samanthina majka održala je govor u čast svoje kćeri, no ono što je rekla na kraju, šokiralo je sve.

Samantha Allan iz Škotske pozvala je prijatelje i članove obitelji na proslavu svog 30. rođendana.

I kako neki prijatelji vole organizirati slavljenicima proslave iznenađenja, to nije nimalo neobično. No ovo što je napravila slavljenica iznenadilo je sve prisutne. Gotovo sve. Naime, Samantha je dan prije proslave izrekla sudbonosno DA svojem zaručniku Jamesu (32) i samo je najuža obitelj znala za to, a onda je odlučila je svoju rođendansku proslavu tajno pretvoriti u proslavu vjenčanja. 

U jednom trenutku zabave Samanthina majka održala je govor u čast svoje kćeri, no ono što je rekla na kraju, šokiralo je sve.

Zatražila je da se svi okrenu prema stražnjem dijelu sobe, a zatim je predstavila gospodina i gospođu Allan koji su u dvoranu ušli u vjenčanici i odijelu. 

Foto: Samantha Allen
Foto: Samantha Allan

Emotivni trenutak i iznenađena lica prisutnih uhvaćena su "okom kamere". Shvatili su da se, umjesto na rođendanskoj, nalaze na svadbenoj proslavi. 

"Sve je taj dan bilo savršeno. Nisam mogla poželjeti bolji dan vjenčanja i sve je stajalo oko 1500 funti", izjavila je presretna Samantha za Metro. 

Bilo je sve onako kako je poželjela, jednostavno, bez gužve, s najdražim osobama oko sebe, a tu je i ono što ju je posebno veselilo, svoju je vjenčanicu mogla nositi – dvaput!

Pogledajte i video Ples mladenke i oca koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije