Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav razlog

Pozvala je muškarca kojeg je upoznala online da dođe k njoj, ali uskoro je požalila

Wilfa Soto Peguero odbila je Britanca jer je siromašan
Foto: Facebook
1/3
13.12.2017.
u 07:07

Tvrdi kako se ona ne može brinuti za njega, kako ne posjeduje vlastitu nekretninu te mu je objasnila da će morati natrag u svoju zemlju.

Mnogi danas traže ljubav online, a koliko je to teško, pokazuje i najnoviji primjer o kojem pričaju gotovo svi u Dominikanskoj Republici.

Samohrana majka četvero djece iz te zemlje upoznala je Britanca Glyna Thomasa Bailey online i nakon nekog vremena odlučila ga je pozvati k sebi. Obećao je da će joj pomoći u brizi za djecu i vjerovala je da je dobar čovjek.

Britanac je kupio zrakoplovnu kartu i uputio se uživo upoznati svoju "ljubav". No, kada je stigao, bio je bez novca i s jednosmjernom kartom u džepu. Kada je to spoznala, Wilfa Soto Peguero strašno se razočarala i odbila muškarca jer je "siromašan". 

Tvrdi kako se ona ne može brinuti za njega, kako ne posjeduje vlastitu nekretninu te mu je objasnila da će morati natrag u svoju zemlju. Putem društvenih mreža upozorila je druge žene da budu oprezne kada traže ljubav svog života online, a ona to više neće ponoviti, poručila je, piše Independent. 

Ipak, Britanac je na svojem Facebooku više puta objavio pjesmu "Can`t let go", uz ime njegove internetske ljubavi Wilfe. 

 

Žitelji Dominikanske Republike ismijavaju Glyna Thomasa Baileya na društvenim mrežama, a britanski diplomati pokušavaju riješiti situaciju i vratiti nesretnog Britanca kući. 

Pogledajte i video Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama?

 

Ključne riječi

Komentara 18

MT
mladen.tadej
07:47 13.12.2017.

Samohrana majka s četvero djece ???.. da ti se omakne jedno ...dvoje ajde, ajde ...ali četvero..??? pa tražiš..." ljubav svog života ." Trebala je napisati da ne prima gologuzanere ...!!!! hahaha

OB
ObrenM
07:33 13.12.2017.

Novinari ovakove vrste kao i njihovi urednici nebi prosli psihijatrisko vjestacenje.

DU
Deleted user
09:32 13.12.2017.

Bijaše to ljubav na prvi financijski dojam, a dublja financijska analiza upropastila je ljubavnu strast prema muškarcu, a dokazala moć ljubavi prema novcu, ali za to vam nije trebao primjer iz inozemstva vrte se po novinama iskrene ljubavi , financijskiski puno zahtjevnijih naši dama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije