Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivno

Nakon 27 godina braka u jutarnjem programu svima priznao da je gay

ITV
07.02.2020.
u 13:13

U emisiji je otkrio kako se dugo borio sa svojom tajnom i kako sada napokon osjeća olakšanje.

Oženjeni televizijski voditelj, Phillip Schofield (57) rekao je da osjeća bol i zbunjenost zbog onoga što je napravio svojoj obitelji otkrivši svijetu da je gay, prenosi DailyMail.co.uk.

U petak ujutro na svojem je profilu na Instagramu otkrio svoju seksualnost pismom koje je napisao za javnost prije nego što je stigao u televizijsku emisiju kako bi sa svojom kolegicom i najboljom prijateljicom Holly Willoughby raspravio o svemu.

Nakon 27 godina braka sa Steph, s kojom ima dvije kćeri Molly (27) i Ruby (24), kaže kako je sada spreman "slaviti" svoju seksualnost. U emisiji je otkrio kako se dugo borio sa svojom tajnom i kako sada napokon osjeća olakšanje. Stephanie je upoznao kada je radila kao asistentica producenta na BBC-ju, gdje je on radio na dječjem programu.

Holly je rekla: "Mislim da svi prvo trebamo udahnuti. Osjećam u tvome glasu koliko ti je teško, ovo je veliki dan. Znam da s time živiš već jako dugo." 

Phil je na to odgovorio: "Smiješno mi je kako su svi oko mene pozitivni i kako me podržavaju, a cijela moja obitelj mi je rekla da je to O. K., 'volimo te i ponosni smo na tebe'. Svi smo znali da će doći trenutak kada ću ovo priznati. Teško mi je jer ovo se nije dogodilo preko noći, borio sam se već neko vrijeme s tim u glavi. Stephanie i ja bili smo jako iskreni jedno prema drugome. Ona je izvanredna, nitko me nije toliko podržavao u životu. Toliko mi je činjenica da sam gay preuzela misli da sam svaki put kada sam sjedio pokraj nekoga tko je iste seksualnosti, a već je to priznao svima, mislio kako je hrabar i kako ja to moram hitno napraviti. Sve što možeš biti u životu jest biti iskren prema sebi, a ja sam znao da to nisam. Nisam se sviđao sam sebi."

Kada je riječ o Holly, voditelj se obratio publici i rekao: "Ona je sestra koju nikada nisam imao. Ponosan sam na svoj tim, nevjerojatni ste i volim vas." Prije nego što je emisija krenula, Holly je podijelila njihovu zajedničku fotografiju i natuknula da će Phil otkriti nešto veliko opisom: "Nikada nisam bila više ponosna na tebe. Zajedno smo danas u 10 u emisiji." Otkrila je kako će biti uz njega što god se dogodilo, a cijeli tim je zapljeskao.

Na pitanje o kćerima, otkriva: "Nije bilo lako njima to reći, ali također su velika podrška. Kada sam im rekao, samo su skočile i jako me zagrlile kao i mamu te su rekle da ćemo uvijek biti obitelj." Rekao je i kako trenutačno ne razmišlja o novoj vezi jer ipak je ovo proces koji traje – prihvaćanje samog sebe.

Osim podrške obitelji i kolega, podržali su ga i obožavatelji.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Mentat
Mentat
14:49 07.02.2020.

Eto, on je napravio 2 kćeri, a pefer je. Vi'š da se može kad se hoće. Sad nakon 27 godina,u 60-oj, moš bit i frižider što se žene tiče

DU
Deleted user
14:19 07.02.2020.

Koja sentimentalnost ... UH i Lavovi u Africi bi pustili koju suzu --

Avatar Mentat
Mentat
14:54 07.02.2020.

A pazi ova ga grli, a ona aplaudira 🙄🤔 I onda se žene čude što ih onaj Weinstein gurne na krevet i uvali im veseljka!? Znači lik 27 godina laže sve oko sebe, to prizna javno, i dobije zagrljaj i aplauz 🤥 kao jaooo što je njemu teško 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije