Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznati sportski brand 4F otvorio prvu trgovinu u Hrvatskoj

17.08.2021.
u 09:33

4F nudi visokokvalitetnu sportsku odjeću i dodatke, a glavne karakteristike brenda su kombinacija kvalitete, tehnologije i modernih tkanina s modernim dizajnom

U trgovačkom centru Westgate Shopping City otvorena je prva hrvatska trgovina sportskog brenda 4F.

4F nudi visokokvalitetnu sportsku odjeću i dodatke, a glavne karakteristike brenda su kombinacija kvalitete, tehnologije i modernih tkanina s modernim dizajnom. 

4F sportska trgovina nudi proizvode prikladne za trening ali i svakodnevno nošenje.
 
Jedna od posebnosti ovog brenda je da jednako podržava sportske profesionalce i amatere.

4F više od 13 godina podržava i profesionalce i amatere u raznim sportovima, uključujući trčanje, biciklizam, fitnes, skijanje i tenis, a također je i sponzor hrvatskih olimpijaca koji su na nedavno Olimpijskim igrama u Tokiju nosili opremu upravo ovog branda.
 
Aktivan život je odavno dobio novo značenje, a u moderno doba odlasci u teretanu, prirodu ili šetnju u prirodi pretvorili su se u svakodnevnu rutinu. 4 F zato nudi kompletne proizvode za ljubitelje sporta i aktivnog života. U suradnji s vrlo snažnim kreativnim timom koji dizajnira kompletnu sportsku odjeću i dodatke, od početnog koncepta, odabira prave tehnologije, odabirom boja i osiguravanjem kvalitete završne obrade, ovaj brend oduševljava funkcionalnosti i dizajnom.


 
Trgovina 4F nudi odjeću za sport i aktivno vrijeme kao što su: sportske jakne, sportske dukserice, fitnes trenirke, runo, majice / majice, sportske i treking cipele, skijaške hlače i jakne, softshell sportska odjeća, biciklistička odjeća, termoaktivno donje rublje, ruksaci i turističke torbe , sportsko donje rublje i sve ostale sportske i putne potrepštine.


Više informacija o trgovini potraži na www.westgate.hr 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije