Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje i opuštanje

Poznati Hrvati pobijedili domaćine Austrijance u grudanju na skijalištu u Nassfeldu

Nassfeld
Foto: Instagram
16.12.2015.
u 14:03

Jedino skijalište u Europi koje se ponosi svojim programom da se u tri dana intenzivnog skijanja može od samog početnika postati adrenalinski ovisnik imalo je težak zadatak pred sobom – osposobiti hrvatske zvijezde.

Iza ovosezonskih hrvatskih ambasadora prestižnog austrijskog skijališta Nassfeld, Mirana Kurspahića, Diane Viljevac, Martine Čičko Karapetrić, Morane Saračević i Igora Barberića pravi je dan skijaških uzbuđenja, ali i obaveza za sve domaće i regionalne medije. Intervjui i snimanja za televizije i tisak radili su se od samoga jutra na skijaškim stazama. 

Neki od njih po prvi puta stali su na skije, a neki su stali nakon više od deset godina. Ono što ih povezuje je ista namjera da nauče skijati kako im je Nassfeld obećao. Jedino skijalište u Europi koje se ponosi svojim programom da se u tri dana intenzivnog skijanja može od samog početnika postati adrenalinski ovisnik imalo je težak zadatak pred sobom – osposobiti hrvatske zvijezde.

Popodne u Nassfeldu provedeno je u ugodnom druženju ispred hotela Gartenkofel gdje su za hrvatske ambasadore, ali i domaće stanovništvo domaćini pripremili zabavu na otvorenom uz domaće specijalitete. Gotovo nitko nije odolio isprobati pripravu nacionalnih austrijskih specijaliteta, a potom i veliku borbu grudanja gdje su hrvatski predstavnici odmjerili snage s austrijskim i naravno pobijedili.  

 

 

 

 

 

Diana Viljevac uz Mirana Kurspahića prva se veoma brzo prisjetila skijaških pokreta i ušla u skijašku rutinu i osvajala najteže staze, dok se za Igora Barberića, Martinu Čičko Karapetrić i Moranu Saračević zbilja može reći da itekako brzo usvajaju skijaške vještine i zasigurno će do kraja tjedna i oni skijati na zahtjevnijim spustovima. Ono što je same ambasadore Nassfelda iznenadilo je i činjenica da su sve staze pokrivene izuzetnim Internet signalom što zbilja nije česta pojava u drugim skijaškim odredištima.

Komentara 2

MA
Malenkost
12:40 24.12.2015.

HR Dekadencija!! Nekaznjeno obogaceni !! A narod vecinom u Siromastvu !! Jojsto mrzim tu Tudmanovu Tvorevinu- svki dan sve vise!! Puk ceka i do pola godine na magnetsku rezonanciju, preglede ... . Smrad od politicara.

AB
ankl_beni
15:28 16.12.2015.

koji naslov, fascinantno. bolje da ste stavili sliku hrvatskog sabora i napisali "politicari se natjecu koji ce pojesti vecu hrpu govana, ali ne rukama, vec lopatom"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije