Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona u braku, on u vezi

Pamela i Filip otkrili: Tko voli Valentinovo, a tko baš i ne?

Pamela Ramljak i Filip Dizdar
Foto: VL
1/8
13.02.2014.
u 18:56

Pamela Ramljak i Filip Dizdar romantični su glazbenici, oboje sretno zaljubljeni...

Pamela Ramljak i Filip Dizdar romantični su glazbenici, oboje sretno zaljubljeni. Dok je Filip u dugogodišnjoj vezi s prekrasnom Anom Perduv, Pamela Ramljak odnedavno je u braku s Mladenom Salajsterom. Stoga i ne čudi da će i ovo Valentinovo provesti u sretnom ozračju. Ipak, dok je Filipu važno da taj dan bude sa svojom djevojkom, Pamela na Valentinovo gleda kroz prizmu komercijalnog značenja.

Pamela Ramljak Valentinovo će provesti na putu. – Ove godine se dogodilo da putujem na Valentinovo, tako da ću većinu dana provesti u autu. Ipak, nadam se da ćemo moj suprug i ja uspjeti navečer otići barem na romantičnu večeru. Tradicije vezane uz ovaj blagdan baš i nemam, uvijek sam ga gledala kroz prizmu komercijalnog značenja, tako da moram priznati da s ove religijske strane nisam ni doživljavala ovaj dan kao neku svetkovinu, što mi nije na pohvalu, otkrila je Pamela. Nadodala je i da je dobivala svakakve darove u povodu Valentinova. – Bilo je tu svega. Uglavnom je to bilo cvijeće, čokolada, parfem i slično.

Nikad mi nije važan bio dar, nego tko mi taj dar poklanja, tako da su mi najdraži darovi ipak oni koje sam dobila posljednje četiri godine. Dar koji sam ja poklonila bio je fotoaparat, bila sam još studentica i štedjela sam duže vrijeme da nabavim taj poklon jer je bio važan osobi s kojom sam tada bila, rekla nam je Pamela i nadodala kako dosad i nije previše slavila Valentinovo te se nada da će se to promijeniti. – U današnja vremena nam svakako treba više slavlja, zaključila je lijepa pjevačica.

Filip Dizdar otkrio je kako mu je važno da za Valentinovo bude sa svojom djevojkom. – Nemam velike planove, bitno mi je da smo djevojka i ja zajedno i da posvetimo taj dan nama i našoj vezi. Večera, kino, kokice i taj scenarij. Nemam tradicije, često sam u prošlosti baš na Valentinovo znao biti sam pa ih nisam stigao razviti, otkrio je Dizdar. Mladom glazbeniku i redatelju nisu važni darovi u punom smislu riječi. – Ne patim previše na darove u standardnom smislu, meni je dobra večera i više nego dobar poklon za Valentinovo. Što se tiče darova, koje ja dajem, tu se uvijek potrudim naći neki za koji znam da ima i emocionalnu vrijednost. Na kraju je zaključio da je ljubav nešto na čemu se radi svaki dan. – Smatram da je ljubav nešto na čemu treba raditi svaki dan, a imati dan koji nas na to podsjeti ne škodi.

Komentara 1

SE
sestrićna
21:30 13.02.2014.

a ko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije