Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istražuju se okolnosti

Poznata manekenka Ivana Smit (18) pronađena mrtva nakon tuluma

Ivana Smit
Foto: Instagram
1/5
12.12.2017.
u 09:07

Ivanin djed Fredrik Smit, koji živi u Penangu, rekao je kako ne može vjerovati da je pala s 20. kata.

Ivana Smit, 18-godišnja manekenka, pronađena je mrtva u misterioznim okolnostima u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.

Mediji pišu kako je mlada manekenka, dobro poznata u toj zemlji u kojoj je živjela s djedom od svoje pete godine, umrla nakon razuzdane zabave s jednim bogatašem, trgovcem kriptovalutama, i njegovom suprugom, navodi britanski Express. Malezijska policija obitelji je javila da je Ivana pala s 20. kata nebodera, a pronađena je na 6. katu bez odjeće. Nesretni roditelji, koji su u Maleziju stigli iz Nizozemske, i cijela obitelj umrle djevojke zatražili su istragu Interpola jer sumnjaju da je riječ o kriminalnim radnjama i sumnjivim okolnostima smrti njihove kćeri, u čijoj je krvi bilo alkohola i tragova ecstasyja nakon smrti. 

Ivanin djed Fredrik Smit, koji živi u Penangu, rekao je kako ne može vjerovati da je pala s 20. kata. "Tamo je pronađena gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj sa scene", izjavio je Fredrik koji je kontaktirao nizozemsku ambasadu i Interpol. 

Ivanin tata Marcel Smit rekao je kako joj je dečko poslao poruku i selfie oko 7.25, a ona je pronađena mrtva tek iza 14 sati. 

"Nije pala, a nije ni skočila. Visoka je 181 cm, a pregrada je 120 cm. Kako je to moguće? Nije li čudno da je pala oko deset sati, a njezino tijelo je pronađeno tek pet sati kasnije", rekao je inzistirajući na tvrdnji da policija u Maleziji "samo želi što prije zaključiti slučaj".

Susjedi su navodno čuli svađu. 

Na svom profilu na Instagramu Lukas Kramer, Ivanin dečko, objavio je njenu fotografiju i napisao kako mu jako nedostaje...

 

A post shared by Lukas Kramer (@lukaskramer_) on

"Nedostaješ mi. Nedostaje mi buđenje kraj tebe, razgovor, smijeh i to da samo budem s tobom. Vrijeme koje smo proveli zajedno je bilo najbolji dio mog života. Dala si mi ljubav i pažnju kakvu nikad nisam osjetio. Svaki dan se pitam gdje si i hoćeš li se vratiti. Trebam te! Sjećaš li se kada smo bili na jet skijanju u Penangu ili kako smo pokušavali naučiti jedno drugo naš materinji jezik? Moja prelijepa, pametna i snažna djevojko! Bilo je impresivno kako si se nosila sa svim tako mlada. Inspirirala si me i motivirala da budem bolji u svom životu. Bili smo sasvim svoji, a ipak kao da smo se poznavali godinama. Doselili smo u Kuala Lumpur otprilike u isto vrijeme i uživali u svakoj zajedničkoj sekundi koju smo proveli zajedno. Kaže se kako nitko nije savršen, ali ti si za mene prava definicija savršenosti. To što te više nema, što te ne mogu vidjeti ni čuti čini me bolesnim i boli. Više te neću moći držati u zagrljaju, ali siguran sam da ćeš biti moj anđeo s visina. Hvala ti što si bila tu i za vrijeme koje smo proveli zajedno. Nedostaješ mi!"

Pogledajte i video Gdje su nekad poznate TV voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 20

FR
franjo
10:03 12.12.2017.

Kako je živjela , tako i završila .

Avatar zagorac2
zagorac2
09:36 12.12.2017.

kako zivis tako i umires - nek joj laka zemlja - bila je ipak premlada da umre, zalosno

IP
info_punkt
11:20 12.12.2017.

posao murve je oduvijek nosio izvjesni rizik, to je tako. Zato netko uči i posilje radi u laboratoriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije