Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

Požalio se stručnjakinji: 'Toliko mi nedostaje intimnost sa suprugom da razmišljam da je prevarim'

shutterstock
18.05.2021.
u 19:46

Tijekom pandemije koronavirusa, pronašao je prijateljice s kojim se dopisivao i razmjenjivao nježnosti

- Očajnički želim intimnost i bio sam u kontaktu s nekoliko žena koje su mi spremne pružiti ono što trebam. Jedini problem je što sam sretno oženjen, a moja supruga ima demenciju. Ona ima 67, a ja 61 godinu i brinem o njoj - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Tijekom pandemije koronavirusa, pronašao je prijateljice s kojim se dopisivao i razmjenjivao nježnosti. Dvije su pristale da imaju seksualnu vezu s njim, ali on ne zna što napraviti u vezi svoje supruge.

- Nikad niste varali, pa nemojte raditi nešto zbog čega biste požalili. Vaša supruga možda nije s vama umom, ali svejedno je volite, a zbog seksa s nekim drugim sigurno biste se osjećali krivo. Masaže sa suprugom pomoći će vam da se osjećate bliže, a kada ste sami, samozadovoljavanje može vam pružiti seksualno olakšanje - odgovorila mu je Deidre.

Mačka skočila s petog kata, pa ležerno odšetala dalje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije