Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Požalio se psihoterapeutkinji: 'Moja djevojka ne može podnijeti to što mi dugo treba da postignem orgazam'

shutterstock
06.02.2021.
u 21:20

Njemu treba oko sat vremena da postigne orgazama, a ona bi do tada već dva puta postigla svoj vrhunac i to bi joj bilo dosta.

- Moja djevojka postaje nervozna jer predugo izdržim tijekom seksa. Zajedno smo godinu i pol, a prošle godine uselili smo se zajedno. Ona je pametna, ima sjajan posao, neovisna je i uvijek se dobro zabavlja. Sve ide jako dobro, osim što se počela uzrujavati zbog predugog seksa - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njemu treba oko sat vremena da postigne orgazam, a ona bi do tada već dva puta postigla svoj vrhunac i to bi joj bilo dosta. Smatra da on misli da nije dovoljno privlačna pa da zato ne može postići orgazam brže, što tvrdi da uopće nije istina. 

 Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:

1/1

- Isprobao sam sve. Mislio sam na nju i prije nego što smo imali seks, imali smo puno predigre i jako malo predigre, ali čini se da se ništa ne mijenja. Ako se požalim prijateljima, oni misle da se šalim i kažu mi da se ne bih trebao žaliti, ali ovo je sad već ozbiljan problem u našoj vezi - nastavio je.

- Ovo je pitanje koje uglavnom pogađa neke starije muškarce, ali vi ste još uvijek mladi. Ako ste veliki pušač ili alkoholičar, to može utjecati na vaš seksualni život. Također, gledanje puno pornografije može otupiti osjetila kada je riječ o seksu u stvarnom životu, što otežava vrhunac. Ovaj problem možete prevladati ako razgovarate otvoreno i iskreno - odgovorila mu je Deidre.

Četke za kosu imaju rok trajanja, možda je vrijeme da ih promijenite!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:57 07.02.2021.

šta ona hoce 5 minuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije