Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psihoterapeutkinja pomaže

Požalio da nije imao seksualne odnose već 20 godina - sve zbog malog penisa

Shutterstock
24.07.2020.
u 21:28

Iako je vrijedan, ne pije i ne puši, boji se da nikada neće pronaći onu pravu.

Jedan 43-godišnjak već gotovo 20 godina nije imao seksualne odnose. Za sve je kriv njegov mali penis. 

"Mali penis uzrokovao mi je probleme sa samopouzdanjem kroz cijeli život. Imam posao, ne pijem, ne pušim, ali bojim se da me niti jedna žena neće htjeti zbog veličine. Čak sam počeo razmišljati da platim prostitutku. Hoće li mi to pomoći ili bi se i neka od njih mogla rugati malom penisu?"

Psihijatri su zatrpani pozivima građana tijekom pandemije: Sve više ljudi osjeća se tjeskobno i traži tablete! 

Pitanje je uputio psihoterapeutkinji Deidre, a ona mu je odgovorila kako plaćeni seks neće nadomjestiti bliskost s partnericom.

"Postoje mnoge žene koje bi bile u vezi s tobom i ne bi ti se rugale za tako nešto. Ne sude sve muškarce po veličini penisa. Seks nije uvijek samo doživljavanje vrhunca, ako si blizak s nekim, možete jedno drugome pružiti puno veće zadovoljstvo. Fokusiraj se, za početak, da upoznaš neku ženu kao prijateljicu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije