Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična šala

Povjerili prijateljima da im čuvaju kuću pa ih dočekala kada prepuna - zlatnih ribica

TikTok
06.10.2022.
u 10:30

Iako je par najvjerojatnije doživio ovo kao bezazlenu šalu, nekim korisnicima društvenih mreža to nije bilo smiješno

Novopečeni bračni par ostao je šokiran nakon što su se njihovi prijatelji ozbiljno našalili napunivši kuću mladenaca neobičnim predmetima dok su oni bili na romantičnom medenom mjesecu.

Dovodeći smicalice do nove krajnosti, njihovi prijatelji prekrili su unutrašnjost doma s obiljem predmeta, uključujući loptu za hrčka, sobu punu balona i puno plastičnih čaša, ali što ih je najviše šokiralo, improvizirani 'unutarnji akvarij'. 

Naime, kako prenosi Mirror, par je podijelio video na TikToku u kojem je pokazao kako su se prijatelji našalili s novim bračnim parom kada su im povjerili da im čuvaju kuću, a snimka je od tada prikupila više od 17,3 milijuna pregleda.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6
@annalisejoelle @aleclacasse #prank ♬ original sound - Annalise Garcia

Annalise Garcia i njezin suprug bili su razumljivo šokirani kad su se vratili kući nakon medenog mjeseca.  Dijeleći svoj šok, objasnila je dok je snimala: "Vratili smo se s našeg medenog mjeseca na pravo iznenađenje. Sve zamotano, prazna lopta od hrčka, što je zastrašujuće. Šalice idu skroz uz stepenice. Otvaramo vrata za hrpu balona, ​​ali to čak nije ni najgori dio. Našu su kadu pretvorili u akvarij!”

Annalise se zatim okreće prema spomenutoj kadi, koja je puna zlatnih ribica koje plivaju u vodi. Srećom, Annalise je u nedavnom videu objasnila da ona i njezin partner trenutno traže "vječni dom" za ribe, dodajući da su izgradili privremeno jezerce.

"Srećom, šaljivdžije nisu bile bezosjećajne i brinu za divlje životinje i dali su nam koncentrirani biološki pojačivač, a mi imamo hranu za zlatne ribice, koju ćemo upotrijebiti”, objasnila je.

Iako je par najvjerojatnije doživio ovo kao bezazlenu šalu, nekim korisnicima društvenih mreža to nije bilo smiješno i brzo su ustvrdili da su prijatelji para otišli predaleko.

"Kad bi se vratili i sami sve počistili, onda da, bilo bi smiješno. Ali kad bi jednostavno otišli….da, više ne bismo bili prijatelji”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Baloni i šalice su u redu, folija je u redu, ali riba ... to je predaleko."

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije