Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti za ljepotu

Povećajte usne prirodnim putem

Usne
Foto: Thinkstock
01.03.2016.
u 13:57

Spravite sami balzam za usne koje će biti neodoljive.

Jeste li znali da usne možete sami povećati i to bez silikonskih i inih injekcija? Spravite sami balzam za usne koje će biti neodoljive.

Za 2 tube balzama za usne treba vam:

  • mljeveni đumbir
  • mljevena crvena paprika
  • 1-2 kapi eteričnog ulja paprene metvice.

Otopite balzam za usne i dodajte malu količinu mljevenog đumbira i čili paprike – oko 1/10 žličice. Dobro promiješajte i u prohlađeno dodajte eterično ulje. Ulijte u malu posudicu i ostavite otvoreno dok se ne skrutne. Nanesite vrlo malu količinu na usne. Ovaj preparat će izazvati lagano trnjenje usana, ali će ih povećati, jer čili paprika pojačava cirkulaciju krvi i zagrijava usne!

Čili paprika je efikasna i kao pomoć kod infarkta, krvarenja te mnogih drugih zdravstvenih tegoba, a sjajan je za mršavljenje i metabolizam.

U knjizi „Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote“ saznajte i kako sami možete napraviti tinkturu od čili paprike. Otkrijte i ukusne recepte za pripremu vruće čokolade ili poznatog jela Chilli con carne i iznenadite sve ukućane.

Odlične recepte, savjete i ideje o čiliju, ali i drugim začinima otkrijte u knjižici Začini: riznica okusa, zdravlja i ljepote na svim kioscima za samo 29,90 kuna.

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:33 01.03.2016.

češće masiranje usni bi moglo biti rješenje....a jedino masiranje svih stijenki usana istovremeno je dobar stari felacio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije