Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANA

Potrošila 1500 kuna za frizuru i ostala razočarana: 'Tjednima sam štedjela da se počastim'

04.06.2019.
u 06:52

'Nikada u životu nisam potrošila ovoliko novaca na frizuru, no odlučila sam se počastiti ovog puta. No ono što sam dobila je grozno'

Žena iz Londona je potrošila 175 funti, što je oko 1500 kuna, na frizuru s kojom u konačnici uopće nije bila zadovoljna. Naime, kosa joj je bila neravno ošišana, a nije bila zadovoljna ni s bojom kojom je dobila. Priznala je kako je potrošila tjedne štedeći za frizuru, a na kraju je dobila katastrofalan ishod. Ono što je htjela je 'balayage' boja koju nije dobila, a ni vrhovi joj nisu bili pravilo ošišani.

- Nikada u životu nisam potrošila ovoliko novaca na frizuru, no odlučila sam se počastiti ovog puta. Ono što sam dobila je grozno - napisala je.

Osim toga, potrošila je sate i sate radeći je, a svoje je nezadovoljstvo podijelila u grupi Mumsnet. Većina korisnika joj je sugerirala da se vrati natrag te traži da joj poprave učinjeno. 

'Ovo nije dobra frizura, imaš svako pravo biti ljuta', 'Da sam na tvom mjestu, svakako bi se vratila i tražila svoj novac natrag', bili su neki od komentara.

 

Ključne riječi

Komentara 3

RI
ribar110
08:56 04.06.2019.

Bolje bi bilo da si kupila vibrator,kako god,hvala na ovoj vijesti iz Londona.

DU
Deleted user
07:42 04.06.2019.

Majstore, džabe si krečio!

Avatar majkuvam
majkuvam
11:55 04.06.2019.

Vijest za povijest....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije