Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEZONSKI POPUST

Potražili smo najbolje darove za zaljubljenike u sport i pritom naišli na poznato lice

Rita Rumora i adidas
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/11
21.12.2018.
u 13:19

Za vrijeme blagdanske kupnje, do 24. prosinca 2018. u adidas shopu kupci mogu pronaći idealan dar za svoje najdraže upakiran u posebnu adidas Xmas kutiju.

Ako ste u potrazi za darovima, u srcu Zagreba sakrila se najbolja trgovina za ljubitelje sporta i originalnosti. Odlučili smo je posjetiti i provjeriti što se sve može naći na popustu, ali i pronaći ideje za darove.

U adidas trgovini u Ilici 21, od 17. prosinca 2018. počelo je razdoblje sezonskog popusta tijekom kojeg kupci mogu pronaći označene artikle na popustu do 50%. Za vrijeme blagdanske kupnje, do 24. prosinca 2018. u adidas shopu kupci mogu pronaći idealan dar za svoje najdraže upakiran u posebnu adidas Xmas kutiju.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Budući da je riječ o omiljenom mjestu zaljubljenika u sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj, nije ni čudo da smo naletjeli na nekog poznatog, jednu od naših najdražih Instagram-influencerica Ritu Rumoru.

Ritu smo zagnjavili da nam odgovori na nekoliko pitanja i otkrije što ju je ovamo privuklo.

Zašto voliš rasprodaje?
Pa, kao i svaka žena obožavam rasprodaje jer kupujem stvari koje si priželjkujem kroz godinu po sniženim cijenama, i onda nemam toliku grižnju savjesti nakon šopinga jer imam osjećaj da sam ipak nešto uštedjela. Pogotovo kada je riječ o kvalitetnim brendovima poput adidasa, čiju odjeću i obuću nosim godinama, onda su ulovi na sniženju stvarno isplativi, a ne hiroviti.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Što najčešće kupuješ na rasprodajama?
Ne mogu točno definirati što kupujem na rasprodajama, jer kupujem dosta toga – od basic komada pa do nekih “it” komada, više trendovskih. Prošle sam godine,  primjerice, uzela na sniženju jednu adidasovu jaknu koju sam nosila cijelu prošlu i ovu zimu. Ove godine uzela sam klasičnu adidas originals trenirku, no u drugoj boji. Stvarno ovisi o tome što nađem!

Planiraš li kupnju darova za najdraže unaprijed ili kad vidiš nešto što bi se tebi dragoj osobi posebno svidjelo, to kupuješ?
Pa, zapravo uvijek planiram unaprijed. Jako volim poklanjati darove, pa kroz cijelu godinu osluškujem želje svojih i onda ih volim iznenaditi. Uvijek kupujem nešto što si baš žele jer jako volim taj efekt iznenađenja.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Sadržaj omogućio adidas

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije