Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako dalje

Potražila pomoć stručnjakinje: 'Mislim da me partner vara s drugim muškarcem'

shutterstock
13.12.2020.
u 18:09

Također je saznala da je pretraživao i kliniku za seksualno prenosive bolesti pa se boji da je stvar puno gora.

- Bojim se da me partner vara s drugim muškarcem. Nikad nisam bila dobra u biranju svoji partnera, ali mislila sam da je ovaj stvarno predivan, dok nisam vidjela da gleda stranice za homoseksualce. Tada sam ga upitala za to, ali on se samo smijao - napisala je jedna žena za The Sun.

Ne znate što pokloniti za Božić? Evo kako do najpoželjnijeg dara ispod bora!

1/16

Pregledala je njegov mobitel i vidjela poruke drugim muškarcima u kojima objašnjava što bi sve htio raditi s njima. Bila je šokirana jer je saznala da se s nekim od njih i stvarno sastaje. Također je vidjela da je pretraživao i kliniku za seksualno prenosive bolesti pa se boji da je stvar puno gora.

- Možda se bori da bude otvoren prema svojoj seksualnosti, ali ne možete ovako dalje. Inzistirajte na ozbiljnom razgovoru i recite mu što znate. Znakovi su da vas vara. Nabavite provjeru seksualnog zdravlja. Savjetovanje će vam oboje pomoći da se nosite s tim - odgovorila joj je Deidre.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije