Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Posvađao se s cijelom obitelji oko Wi-Fija pa zadavio i ubio sestru: 'Nisam ju htio ubiti'

Facebook
16.01.2020.
u 14:27

Kevon Watkins (16) naljutio se kada je njegova obitelj 'stala' između njega i interneta, a u svađi je ubio vlastitu sestru.

Kao i drugi 16-godišnjaci, Kevon Watkins voli igrati igrice. Jedan dan nakon škole majka Latoya ga je čekala i odvezla kući, a na putu do doma primijetila je da je loše raspoložen, piše Mirror. Odmah je otišao u svoju sobu i krenuo igrati igrice. Latoya se također nije osjećala dobro, pa je odlučila odmoriti u svojoj sobi, a kod kuće su također bili njezin 13-godišnji sin i kćer Alexus (20).
 

Dok su pohađali istu školu, Kevon i Alexus odlično su se slagali. Nakon njezine mature Kevon je stalno pričao kako mu nedostaje i kako ga je upravo ona svemu naučila. Alexus je sada zaručena za muškarca s trogodišnjim sinom i krenula je nekim drugim putem. Povremeno su se znali posvađati, ali ništa neobično za brata i sestru.

Foto: Facebook/RTL

Kevona je 2. veljače 2018. jako uzrujao spori internet, a zaključio je kako je za to kriva njegova obitelj jer ih je istovremeno previše spojeno na jednu mrežu. Promijenio je lozinku, ali nije dugo trebalo da ostatak obitelji to shvati, a mlađi brat 'prijavio' je sve mami Latoyi koja je onda, jako uzrujana, isključila WiFi ruter i odnijela ga u svoju sobu. Kevon se zbog toga potpuno izbezumio, a stvari su uskoro izmaknule kontroli.

1/7

 

Sestra Alexus počela je braniti majku u svađi, a brat ju je povukao na pod i počeli su se hrvati. Latoya ih je bezuspješno razdvajala - Kevon je stavio ruku oko vrata sestre.Nitko ga nije mogao urazumiti i natjerati da prestane.

Latoya i mlađi sin istovremeno su nazvali policiju, a sin je rekao: "Moj brat pokušao je udariti moju majku", a nakon što su ga pitali je li Kevon na nekim lijekovima on je odgovorio: "Nije, samo je lud. Davi moju sestru i prijeti da će prebiti i mamu. Pokušavamo ga maknuti od sestre."


 

Kada je policija stigla, nekih 10 minuta nakon poziva, našli su Alexus i Kevona u istom stanju i uspjeli ga nagovoriti da ju pusti. Iako je još bila živa i otišla u bolnicu, idućeg jutra je preminula od posljedica gušenja. Liječnici kažu da ljudski mozak može izdržati 3 - 6 minuta bez kisika. Nakon toga, iako je osoba možda još živa, mozak je već mrtav. Kevon je Alexus gušio otprilike 11 minuta.


 

Iako je prvo govorio da ne zna zašto ju nije htio pustiti, na suđenju je rekao da je mislio da će ga ona udariti. Kada je saznao da je umrla, Kevon se slomio. "Nisam ju htio ubiti", rekao je na suđenju gdje je svjedočila i njegova majka i objasnila cijelu situaciju.

Foto: Facebook/RTL

Sutkinja je ispričala kako je ovo jedan od najtežih slučajeva koje je imala. Osudila je Kevona na doživotni zatvor bez mogućnosti uvjetne slobode.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar bokolo
bokolo
15:42 16.01.2020.

Ima jedna dobra knjiga "Don't Make the Black Kids Angry" napisao Colin Flaherty koja sve lijepo objasnjava.

Avatar Kaladin
Kaladin
16:55 16.01.2020.

Ako mu je ovo na slici ideja o elegantnom odjelu, onda nije ni čudo što je mami Wi-ndpipe Fi-st crushirao. A i sestra se vidi da je "marka" kraj wc školjke 😁

Avatar Bell940
Bell940
15:27 16.01.2020.

Jedina pravda je zub za zub , vratite smrtnu kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije