Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predobro!

Posude za pečenje pospremate jednu na drugu? Tiktokerica ima bolju metodu, a treba vam samo jedan predmet

Shutterstock
16.10.2020.
u 15:30

Nećete potrošiti puno novaca, a sve će izgledati urednije.

Svima je poznat onaj neugodni zvuk lupanja posuda kada ih izvlačimo iz kuhinjskog elementa, posebno kada su u pitanju one velike za pečenje u pećnici. Korisnica TikToka, Mama Mila, pronašla je rješenje, prenosi Metro.

Umjesto da sve posude slažete jednu na drugu, ona predlaže da u ormarić stavite jedan organizator za uredske papire. Svaku posudu možete staviti u jedan odjeljak, a organizatore možete pronaći u bilo kojoj papirnici po pristupačnim cijenama.

Pogledajte video:

Njezini pratitelji oduševljeni su idejom. "Gdje si bila cijeli moj život, ovo će mi stvarno olakšati!", kaže jedna osoba.

Otkrila odličan trik: Ako nemate kovanice, evo kako možete uzeti kolica za kupovinu

1/2

Komentara 1

RI
ritakovec
16:13 16.10.2020.

A kaj je to "organizator za uredske papire"? I obično je taj formata A4 pa ti stavi u njega tepsiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije