Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Postoji mnogo načina kako otvoriti staklenku, a ovaj je sigurno najlakši

Shutterstock
14.08.2019.
u 07:00

Nekada je teško skinuti poklopac, a za ovaj je trik potrebna samo topla voda

Okretanje staklenke na drugu stranu, pokušaji zarezivanja nožem poklopca ili pak lupanje po staklenci samo su neke od metoda, koje nekada djeluju, a nekada ne. Postoji i način da se poklopac odvrne uz pomoć obične kuhinjske gumice koja se stavi na poklopac, ali ima nešto puno jednostavnije. 

Foto: Shutterstock

Potrebno je staklenku staviti u sudoper ili posudu i pustiti da topla voda curi po dijelu gdje se staklenka spaja s poklopcem minutu ili čak kraće. Poklopac se potom obriše i staklenka se otvara bez većih problema.  Neki staklenku stavljaju u posudu s vrućom vodom tako da je poklopac  potopljen u vodi, a dno staklenke je u zraku.

Ključne riječi

Komentara 1

EL
elkomadante
01:36 15.08.2019.

dok se ugrije voda i staklenka, 20 puta mogu gornjim dijelom žlice ili vilice u roku 2 sekunde gurnuti u otvoreniji dio poklopca da se zrak ispusti i otvoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije