Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebne crte lica

Postala viralna senzacija: Ima 'najveća usta na svijetu', a pomoću njih zarađuje čak 80 tisuća kuna!

TikTok
11.11.2020.
u 12:32

Jedan od njezinih najpopularnijih videa bio je odgovor na komentar jjednog njezinog pratitelja koji ju je pitao osjeća li se neugodno zbog svojih usta.

Samantha Ramsdell (30) postala je viralna senzacija zbog svojih ogromnih usta. Na popularnoj platformi TikTok prikupila je više od 740 tisuća pratitelja, a mnoge su privukle njezine crte lica, kako prenosi Daily Star.

- Izgubila sam preko 50 kilograma prije dvije godine i vratila svoje samopouzdanje. Počela sam pohađati satove pjevanja, a zatim svoje videozapise objavljivati na Instagramu. Brzo sam se zaljubila u improvizaciju i komediju, a i popularnost tijekom karantene mi je brzo rasla - ispričala je.

@samramsdell5

Ruining another trend ❤️ ##glowred ##HalloweenAtHome

♬ MAKE IT RED CHALLENGE [Ashnikko - Daisy] - Call me Jony 🤓

Jedan od njezinih najpopularnijih videa bio je odgovor na komentar od jednog njezinog pratitelja koji ju je pitao osjeća li se neugodno zbog svojih usta. U videu je pokazala stvarnu veličinu svojih usta te brzo postala viralna. 

Sada joj jedan video na TikTok-u može donijeti zaradu od više od 80 tisuća kuna. Samantha vjeruje da su njezina ogromna usta dio onoga što i njezin pjevački glas čini tako iznimnim.

@samramsdell5

Queen of ✨TrAnSiTiOnS✨ ##lol

♬ original sound - JessyPedraza89

- Mislim da me to čini boljom pjevačicom. Puno nevjerojatnih pjevača ima ogromna usta, pa mora da je to jedan od razloga zašto dobro pjevam - rekla je.

Zadnji put kada je mjerila svoja usta bila su široka 8,9 centimetara te visoka čak 10,2 centimetara, a popularna društvena mreža Snapchat proglasila ju je osobom s najvećim ustima na svijetu.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju:

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije