64 13°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  I vi se pitate u naslovu da li postajemo nepismeni? Da li vi uopće čitate ono što se objavljuje u vašim "novinama"? Imate 90% nepismenih "novinara"!

 • samograd:

  Spolno vam općim sa mamom ,non stop na obasipate ovakvim naslovima.Nakon čitanja tvz vijesti čovjeku dođe da ga nema ili da pobjegne glavom bez ozbzira .Nije dobro ovo nije dobro ono u Hrvatskoj,loše zdravstvo,glupi smo malo čitamo,narod kopa po kontejnerima ... prikaži još!a , obasipate nas vječito negativnim stvarima a dobro se rijetko čita.Kladim se da je to cilj da bi nas ubijali u pojam da hodamo ko nezadovoljni zombiji i da preziremo Hrvatsku ,i da iz nje bježimo da bi Nijemci dobili jeftine kvalificirane radnike .Nakon što je splasnuo tzunami domoljublja VL ,Yutarnji ,Imbex odmah kreću sa manupulacijama,lažima ,negativnostim ,podjelama .Država Izrael je naložila Mossadu da istraži tk9 stoji iza nevladinih udruga i tvz neovisnih medija i otkrili su da ih financiraju Arapi i Britanci .Tako se nadam da će jednog dana domoljubna hrvatska vlast naložiti našim službama da otkriju tko fincirao ove trovačke medije mogle bi nam oči iskočiti od čuđenja,živim za taj dan da se štakorsko leglo očisti.

 • Avatar Carlton
  Carlton:

  Posljedica tehnološkog razvoja. Moja je generacija knjige čitala iz zabave i razonode, drugo nismo imali. Tko će danas čitati književna djela uz internet? Tko će danas pisati olovkom, kad svi tipkaju na tablete i mobitele? Ja sam od prvog dana ... prikaži još! bio protiv uvođenja tableta u nastavne programe, u škole i još sam protiv toga. Ako neće u školi naučiti pisati i čitati na tradicionalan način - nikad neće. Ulazimo u razdoblje kad su telefoni pametniji od njihovih vlasnika. Nitko više ne koristi mozak, što će nam kad imamo mobitele da misle i računaju umjesto nas?!? Idiokracija.

Još iz rubrike Lifestyle

Stariji bračni par, umirovljenici
12
teška bolest

Ovo su rani simptomi Alzheimerove bolesti! Prepoznajte ih na vrijeme

zvijezde Instagrama

Ovaj zec i jež jako su stylish, a imaju pratitelja poput pravih influencera

5
Lijekovi
Biološka terapija

Jeftinije liječenje uz bioslične lijekove