Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskočite iz mase

Poslušajte ove savjete i dajte svijetu malo boje

Žena s crvenim naočalama
Foto: Thinkstock
25.03.2014.
u 17:00

Izaberite naočale crvene boje ili maramu s raznobojnim bojama i oblicima (poput popularnog Desigual stila).

Uniformirani ljudi nikad nisu spremni za promjene - ni na kojem životnom planu, pa tako igraju nasigurno i pri odijevanju.

No ako se želite odvojiti od mase, preporučujemo vam da se poigrate bojama. Ne morate paradirati okolo u svim mogućim i nemogućim bojama, nego je za iskazivanje osobnog stajališta i shvaćanja svijeta mode ponekad dovoljan tek jedan veliki raznobojni detalj. A s torbom ili maramom, rijetko kad će te pogriješiti.

Na sreću, police prodavaonica su ih pune, pa sve što trebate učiniti jest prošetati i pronaći svoju savršenu pratnju za šetnju, izlazak ili, u slučaju zagriženih modnih obožavateljica, veliku ljubav.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Foto: Pixsell

Izaberite naočale crvene boje ili maramu s raznobojnim bojama i oblicima (poput popularnog Desigual stila) i dajte svijetu malo boje!

>>Uklonite 'zimski' izgled s lica. Ovo je 5 načina da izgledate svježije

>>Što odjenuti u kojoj prilici kad je izbor velik, a pravila nejasna?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije