Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Poslodavci otkrili kako su izgledali najgori razgovori za posao s kandidatima - neki završili s pozivanjem policije

shutterstock
29.04.2021.
u 09:30

Je li ovdje u pitanju pričanje neprimjerenih stvari zbog treme ili...?

Na društvenoj mreži Reddit nedavno je pokrenut razgovor na temu intervjua za posao, ali od strane HR menadžera. Pitao je jedan od njih da podijele najgora iskustva, a nije dugo trebalo da se skupe komentari. 

Jedna osoba ispričala je da je pitala kandidata koji hobi ima, a on je bez puno razmišljanja rekao da 'skuplja stvari koje lijepe žene bacaju'. Čim je intervju završio, osoba koja ga je održala je pozvala policiju i proslijedila im njegov životopis. 

Druga osoba napisala je: "Imali smo razgovor putem telefona i žena se činila zaista sigurna u sebe i kompetentna za poziciju, pa smo ju pozvali na intervju. Nazvala je recepciju firme i rekla da ne može voziti po velikom gradu i neka joj organiziramo prijevoz. Odbila je doći taksijem jer ih se plaši baš kao i vlaka. Htjela je veliku limuzinu i ništa drugo. Odbili smo je."

Nika Fleiss: 'Slikanje za Playboy bilo je izazov, a najbolji trenutak u karijeri - Olimpijske igre'

Još jedan korisnik ispričao je da je kandidatkinja na razgovoru rekla da nekoliko njezinih bivših partnera radi baš u toj tvrtki i da ne može dočekati vidjeti izraz njihovog lica kada je vide prvi put na radnom mjestu. "Odmah smo prekinuli intervju i poslali je kući, iako je to izjavila na početku. Nismo htjeli dalje slušati."

"Muškarac je došao na razgovor za radno mjesto u školi. Rekao je da su djeca generalno jako nezahvalna i da ne bi izdržali zatvor kao što je on uspio", prenosi Mirror iskustvo još jedne osobe.

Koju odjeću treba birati za razgovor za posao, a koju za izlazak?

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije